Ana SayfaDizilerKardeşlerim 54. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şengül Ömer'i Çıldırtıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 54. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şengül Ömer’i Çıldırtıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 54. yeni bölümüyle 28 mayıs cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emel, kocaman bir aile olduklarını söyler. Sevgi, o ailenin içinde kendisinin de olup olmadığını sorar. Emel, onunda ailenin içinde olduğunu söyler. Hapisten çıkan Suzan, Ömer’in yanına gelir ve Harika’nın aldığı paraları kendisinin ödeyeceğini söyler. Sevgi, Suzan’ı görünce kaçar. Onun kendisini affetmeyeceğinden korkar. Sevgi’nin ortadan kaybolduğunu öğrenen Ömer, onun için endişelenir. Kardeşlerim 54. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şengül, Ömer’i çıldırtıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Şengül Ömer’i Çıldırtıyor!

Kardeşlerim 54. bölüm 2. fragmanında; Orhan ile Şengül, bir celsede boşanıyor. Suzan, Harika’yı evlatlıktan ret ediyor. Kendisinin tek bir çocuğu olduğunu onunda Ömer olduğunu söylüyor. Şengül, ev sahibiyle konuşup kümesi yıktırıp Ömer’leri sokağa atmak istiyor. Ömer, Şengül’ün evinin önündeki saksılarını yere fırlatıp “evimden gidin” diye haykırıyor. Ev Ömer’in mi oluyor?

İşte Kardeşlerim 54. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 53. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, İsmail’e Sevgi’nin paralarını kardeşinin alıp kaçtığını, o parayı kendisinin ödeyeceğini söyler. İsmail, Ömer’in telefonunu alıp gider. Sevgi, çocuklarla yaşamaya başlar. Akif, okulu satışa çıkarır. Suzan’ın yanına gidip ona, okulu satar satmaz borçları kapatıp onu hapishaneden çıkartacağını söyler.

Suzan Akif’e, bir daha kendisini çıkarttığını söylemek için yanına gelmesini söyler. Akif, okul için biriyle anlaşır. Bunu gören Tolga, Akif’e anlaştığı paranın bir buçuk katı para teklif edip okulu babasına aldıracağını söyler. Akif, hemen Tolga’nın teklifini kabul eder. Aldığı kaparoyla borsada çok kar edeceğini parasını üçe dörde katlayacağını öğrenir.

Üç hafta daha Suzan’ın hapiste kalmasına göz yumup parayı borsaya yatırmaya karar verir. Onun konuşmalarını Ayla ile Nebahat, duyar. Ömer, akşamları inşaatta çalışıp kazandığı parayı Sevgi’ye verip verdiği parayı not alır. Asiye’nin, iş aradığını öğrenen Gönül onu işe alır.

İlk avansını alan Asiye, o parayı da Ömer’e verip Sevgi’nin borcundan düşer. Suzan, Ömer’den kızının yaşlı kadının paralarını alıp kaçtığını öğrenir. Aybike, Asiye’nin Gönül’ün yanında çalıştığını öğrenip büyük tepki gösterir. Üzerine Şengül de, durumu öğrenip çocuklarla tartışır.

Ayla ile Nebahat, Suzan’ın yanına gidip ona Akif’in okulu sattığını ve paralarla borsa oynamaya karar verdiğini anlatır. Ona, kendisiyle Akif’e karşı birlik olursa onun borçlarını kapatıp onu hapisten çıkartmayı teklif ederler. İsmail, Sevgi’nin yanına gelir. Sevgi, Ömer’in babaannesi olduğunu, onun annesiyle babasını ayıranın kendisi olduğunu anlatmadığını söylerken Ömer ile Asiye, içeri girer.

Kardeşlerim 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Ömer’in Babaannesi Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler