Ana SayfaDizilerSeversin Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Kadrosunda Kimler Var?

İlgili Postlar

Seversin Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Kadrosunda Kimler Var?

Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak başlayacak olan Romantik Komedi tarzındaki yeni dizisi Seversin, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin, senaryosunu Barış Erdoğan ile İlker Arslan kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dizi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü oyuncuları bir araya getiren Seversin dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde…

İlayda Alişan Kimdir?

Burak Yörük Kimdir?

Seversin Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Seversin dizisinin 1. bölüm 3. fragmanı da yayınlandı. İlayda Alişan’ın (Asya), Burak Yörük’ün de oyuncu (Tolga Tuna) karakterine hayat verdiği dizinin, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Büyük bir merakla beklenen dizi 1 haziran’da ilk bölümüyle ekrana gelecek.

İşte Sevesin dizisinin 1. bölüm 3. fragmanı…

 

Dizinin Kadrosunda Kimler Var?

Başrollerinde; İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı dizinin, oyuncu kadrosunda Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin gibi birbirinden değerli oyuncular yer alıyor.

SEVERSİN DİZİSİ KONUSU!

Tolga, şöhretinin zirvesinde genç bir oyuncudur. Ama tatminsiz genç bir aktördür. Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve bir AVM’de çalışan bir tezgahtar bir genç kızdır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişir.

İkili adeta iki farklı dünyada birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulur. Genç kızların sevgilisi Tolga da Asya’yı hafife alır. Ama onu bu kadar hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.

Eğlenceli olduğu kadar romantik hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Seversin dizisinde; İlayda Alişan (Asya) karakterini canlandırıyor, Burak Yörük de (Tolga Tuna) karakterine hayat veriyor. İki gözde oyuncunun yıldızları daha önceki oynadıkları dizilerde parlamıştı. İki genç oyuncu aynı dizide partner olarak bir araya gelecek. Oyuncuların hayranları onları bir arada göreceği için oldukça heyecanlı…

Sadakatsiz dizisinin final yapmasıyla haftaya Seversin dizisi ekrana gelecek. 1 Haziran Çarşamba günü izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Seversin dizisinin yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstleniyor. Seversin dizisi heyecanla beklenen yaz dizileri arasında yerini alacak. Dizi eğer çok beğenilirse ki bundan hiç şüphe yok. Kış sezonunda da devam etmesi bekleniyor.

Nergis Kumbasar Kimdir?

Zeynep Kankonde Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler