Ana SayfaDizilerGizli Saklı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayında! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İlgili Postlar

Gizli Saklı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayında! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Fox Tv ekranlarında yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan Gizli Saklı, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın başrollerini paylaştığı dizi, hikayesiyle yaza damgasını vuracak. Büyük bir beğeniyle izlenmesi beklenen Gizli Saklı dizininin ilk tanıtımı yayınlandı Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde…

Sinem Ünsal kimdir?

Halit Özgür Sarı Kimdir?

Gizli Saklı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayında!

İki polisin hikayesinin anlatıldığı Gizli Saklı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizide Naz karakterini Sinem Ünsal canlandırırken, Halit Özgür Sarı ise Pamir Komiser karakterine hayat veriyor. Bir sivil operasyonda birlikte çalışacak olan ikili görev gereği bir evli çift gibi davranmak zorunda kalıyorlar. Birbirinden hiç hoşlanmayan ve görev gereği bile olsa bir arada olmak istemeyen ikilinin gizli görevleri bakalım nasıl geçecek.

İşte Gizli Saklı dizisinin ilk tanıtımı…

Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gizli Saklı dizisinin oyuncu kadrosunda; Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Caner Şahin, İdris Nebi Taşkan,Tardu Flordun, Ece Dizdar, Bülent Emrah Parlak, Selçuk Borak, Fulden Akyürek, Ersel Şibil gibi birbirinden değerli oyuncular yer alıyor.

GİZLİ SAKLI DİZİSİNİN KONUSU!

Kış dizileri final ya da sezon finali yapmaya başlarken yaz dizileri için hazırlıklar dolu dizgin devam ediyor. Yazın izleyicilerle buluşacak yeni projelerin hazırlıkları ve çekimleri devam ederken görünen o ki ekranlarda yazın sıkı bir rekabet yaşanacak.

Gizli Saklı dizisinin başrollerinde Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakteri ile milyonların sevgisini kazanmış ve büyük çıkış yakalayan Sinem Ünsal yer alıyor. Mucize Doktor’un final yapmasının ardından sezon başında “Elbet Bir Gün” isimli projeye başlayan güzel oyuncunun oynadığı dizinin yayın ömrü kısa sürmüştü.

Bir sivil operasyonda birlikte çalışacak olan ikili görev gereği bir çifti canlandırıyorlar. Birbirinden hiç hoşlanmayan ve görev gereği bile olsa bir arada olmak istemeyen ikilinin gizli görevleri bakalım nasıl geçecek. İlk görüşte dalaş, aşka dönüşecek mi?

Polis Akademisi’ni birincilik ile bitiren, görev aşkıyla yanıp tutuşan Naz (Sinem Ünsal) ve sivil görevlerin aranan ismi, başarılı polis memuru Pamir (Halit Özgür Sarı) Türkiye’nin büyük mafya babası olan Tarık Koşuoğlu’nu yakalamak için birlikte çalışmak zorundadır.

Kimseye güvenmeyen ve yakın olmayan Tarık’ın güvenini kazanmak için ona yanaşmak zorunda olan Naz ve Pamir, evli gibi davranarak Tarık’ın karşı evine taşınmak zorundadır. İkisi de görevine aşık birer polis olsalar da karakterleri bir o kadar zıttır. Tarık’ı yakalayıp adalete teslim etmek için birlikte çalışsalar bile yaşadıkları bazı anlaşmazlıklar ikili arasında sorunlara neden olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler