Ana SayfaKimdirBurak Yörük Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Yörük Kimdir?

“Baraj” dizisinin sevilen oyuncusu Burak Yörük kimdir? Burak Yörük kaç yaşında? Burak Yörük dizileri neler? Burak Yörük filmleri neler? Burak Yörük aslen nereli? Burak Yörük hangi burç? Burak Yörük hakkında bilmeniz gereken ve merak ettiğiniz her şeyi sizler için bu yazımızda yazdık.

Burak Yörük Kaç Yaşında? Burak Yörük Aslen Nereli? Burak Yörük Hangi Burç?

Burak Yörük 25 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Burak Yörük, İkizler burcudur.

Burak Yörük Kimdir?

Burak Yörük  eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Ekran önüne erken geçen isimlerden olan Burak Yörük, ilk olarak 2004 senesinde “Biz Boşanıyoruz” dizisinde “Cancan” karakterini canlandırmıştır. Ardından oyunculukla bağını hiç koparmayan Burak Yörük, liseden mevzun olduktan sonra “Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır.

2013 senesinde Star TV ekranlarında yayınlanan “20 Dakika” dizisiyle yeniden ekran karşısına geçen Burak Yörük, aynı sene “Ben Onu Çok Sevdim” dizisinde “Aydın Menderes” karakterine can vermiştir. 2018 senesinde Fox Tv ekranlarının gençlik dizisi olan “4N1K”da “Barış” karakterini canlandıran Burak Yörük, aynı projeyle beyazperde karşısında da izleyicilerle buluşmuştur.  Dizi projelerinin yanı sıra profesyonel olarak modellikte yapan Burak Yörük, bu yıl “Baraj” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

Burak Yörük Dizileri

  • 2020 – Baraj
  • 2018 – 4N1K
  • 2013 – 20 Dakika
  • 2013 – Ben Onu Çok Sevdim
  • 2004 – Biz Boşanıyoruz

Burak Yörük Filmleri

  • 2018 – 4N1K 2
  • 2017 – 4N1K
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler