Ana SayfaDizilerİyilik 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla'dan Kurtulamıyor!

İlgili Postlar

İyilik 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla’dan Kurtulamıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi İyilik, 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinan, Şahika’nın öz oğlu olmadığını öğrenince sinir krizleri geçirir. Şahika, onu sakinleştirmeye çalışır. Kaza haberini duyan Murat, hastaneye gider. Oraya gittiğinde Neslihan ile Damla’nın yan yana yattıklarını görür. Damla, Murat’a hamile olduğunu kendisini ve bebeğini hiç düşünmediğini haykırır. O sırada Neslihan gelir ve düşündüğünü hemen Murat’tan boşanacağını söyler. İyilik 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Neslihan, Damda’dan kurtulamıyor.

Cuma Dizileri 2022

Neslihan Damla’dan Kurtulamıyor!

İyilik 5. bölüm 2. fragmanında; Murat, Koray’ın Neslihan’a olan ilgisini anlayıp onu karısından uzak durması için uyarıyor. Koray da ona karşılık verince ikili yumruklaşıyor. Neslihan, sürekli kendisinin ve çocuklarının etrafında olan Damla’yı uyarıyor. Oda onun başına bela olacağını söylüyor. Sinan, Damla’yla birlikte eve geliyor ve ablasına onu kız arkadaşı olarak tanıtıyor.

İşte İyilik 5. bölüm 2. fragmanı…

İYİLİK 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Şahika, Murat’ın ikinci bir telefonu olduğunu öğrenip bu durumu kızıyla paylaşır. Neslihan, Murat’ın kendisini aldattığından emin olur. Şirketin tanıtım toplantısında bu gerçeği öğrenen Neslihan, Murat ile Damla’nın birlikte içeri girdiklerini görür. Hemen peşlerinden gidip konuşmalarını duyar ve onları öpüşürken görür.

Neslihan, annesine Murat’ın Damla’yla kendisini aldattığını söyleyemez. Tanıtımdan perişan halde çıkan Neslihan, önce kardeşinin mezarına gidip gözyaşı döker. Sonra eve gidip, Murat’ın gelmesini bekler. Murat geldikten sonra onunla çocukların yanında tartışmak istemeyen Neslihan, kocasıyla birlikte arabayla uzak bir yere gider.

Neslihan Murat’a kendisini Damla’yla aldattığını bildiğini söyler. Miurat, inkar eder. Neslihan telefonu gösterince de tek gecelik bir şey olduğunu söyler. Neslihan Murat’ı orada bırakıp eve döner. Yolda Damla’yı arayıp ondan eve gelmesini ister. Damla, Murat’a ulaşamaz.

Murat da, otostop yapıp eve dönmeye çalışır. Neslihan, Damla’yı yerleştirdiği eve girip onu bekler. Ona kocasının kendisini aldattığını söyler. Onun ilişkisinin iki yıldır sürdüğünü öğrenir. Daha sonra Murat’dan gelen mesajla Damla, onun her şeyi bildiğini anlar.

Neslihan Damla’ya tokat atıp ona, beş dakika içinde evinden gitmesini istediğini söyler. Damla, eşyalarını toplayıp gider. Yolda Murat’ı bekler. Murat, Damla’ya her şeyin onun yüzünden olduğunu söyleyip hayatından çıkmasını ister. Damla, arkadaşını çağırıp eve gider. Ertesi gün midesi bulanınca hamilelik testi yapar. Damla, hamile olduğunu anlar.

Hemen Murat’la buluşup hamile olduğunu söyler. Neslihan, boşanmaya karar verir. Ancak, çocukları için belli bir süre Murat’ın evde kalmasına karşı çıkmaz. Şahika, Murat’ın yerine hemen oğlunu geçirmek için harekete geçer. Neslihan, Damla’yla buluşup onu arabaya bindirir.

Yolda Damla ona hamile olduğunu söyler. Neslihan, onun hamile olduğunu duyunca arabanın kontrolünü kaybedip feci bir kaza yapar.

İyilik 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan Murat’tan Hemen Boşanmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler