Ana SayfaDizilerOğlum Final Bölümüyle Ekrana Geldi! Kaan'ın Katili Belli Oldu!

İlgili Postlar

Oğlum Final Bölümüyle Ekrana Geldi! Kaan’ın Katili Belli Oldu!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Oğlum, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Demet, Meliha’nın Kaan’ın katili olduğunu anlayıp onun eldivenini alıyor. Meliha, Demet’i yaralıyor. Melike ile İrfan, Tuğrul’un tehdidiyle Efe’yi kaçırıyor. Efe, onların elinden kurtulup ormana kaçıyor. Meliha, Efe’yi alıp uzaklara götürüyor. Eldiven tahlile gönderiliyor ve Meliha’nın Kaan’ın katili olduğu anlaşılıyor. Tüm emniyet Efe’yi bulmak için seferber oluyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Kaan’ın Katili Belli Oldu!

Demet, düşüp bayıldığı yerde, uzun süre baygın yatıyor. Kendisine geldiğinde elinde Meliha’nın eldiveni olduğunu görüp rahatlıyor ve hemen Sedat’ı arıyor. Ona yerini söyleyip katilin Meliha olabileceğini söylüyor. Sedat, hemen Demet’i alıp emniyete götürüyor. Eldiveni de adli tıpa gönderip Kaan’ın nefes borusundan çıkan eldivenle uyum sağlayıp sağlamadığının kontrol edilmesini istiyor.

OĞLUM DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Efe, annesiyle babasının bu kavgalarından bıkıp kaçıyor. Kendisini ormanda buluyor. Meliha, Efe’yi bulup onunla konuşmaya başlıyor ve onu ormanın derinliklerini götürüyor. Efe’nin kayıp olduğu anlaşılınca Sedat, kameralardan onun en son Meliha’yla birlikte ormana doğru yürüdüğünü tespit ediyor.

Adli tıp sonucu geliyor ve Kaan’ın katilinin Meliha olduğu kesinleşiyor. Melike ile İrfan, birazda kendileri yüzünden Efe’nin kaçtığını düşünüp Efe’yi aramak için onlarda ormana gidiyor. Orada Tuğrul’la İrfan kavgaya tutuşuyor. Tuğrul Sedat’a, kendisini günlerce alı koyan kişinin İrfan olduğunu, Ceren’in de kendisini bıçakladığını onlardan şikayetçi olduğunu söylüyor.

Demet, araya girip Kaan’ın katilinin Meliha olduğunun ispatlandığını söylüyor. İki aile boş yere kavga ettiklerini anlıyor. Bir de üzerine Meliha’nın Efe’yle birlikte olduğunun öğrenilmesi herkesi korkutuyor. Meliha, Efe’yi bir kuyuya götürüyor. O kuyuyla konuştuğunu onunda konuşmasını istiyor.

Daha sonra Efe, Meliha’nın elinden kaçmaya çalışıyor. Efe, onun elinden kurtulmaya çalışırken Meliha, yüksekçe bir yerden yuvarlanıyor. Evine gitmek için yola çıkan Efe, dayanamayıp geri dönüp Meliha’yı oradan çıkartıyor. Hava kararıyor ve Meliha’yla geceyi ormanda geçiriyor.

Sabaha kadar tüm ekip ve aileler Efe’yi arıyor. Efe, Meliha’nın Kaan’ı öldürdüğünü onun konuşmalarından anlıyor ve onun elinden kurtulmaya çalışıyor. Meliha, Efe’yi zorla kuyunun yanına götürüyor. Ayağı yaralı olan Efe, ona karşı gelemiyor. Zeynep Efe’nin sesini duyuyor. Efe, annesinin sesini duyup seslenmeye devam ediyor.

Zeynep ile Melike, tam Meliha Efe’yi kuyuya atmaya çalışırken yetişiyor. Demet’in de gelmesiyle Efe, Melike’nin elinden kurtuluyor. Polisler Melike’yi alıp götürüyor.

Oğlum 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler