Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri'yi Geri Döndürebilecek Mi?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’yi Geri Döndürebilecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 44. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feride’nin itirafı sonrası Nalan’ın hayatı değişmeye başlar. Özellikle Feride ile girdiği güç savaşında öne geçmeyi başarır. Feride, Nalan’a yardımcısı ile birlikte gideceğini söyler. Hayri’ye köyden kötü bir haber gelir. Nalan’a gideceğini söyler. Nalan, Hayri’nin kendisini bırakmayacağını söyleyip gittiği için onun sözünde durmadığını düşünür. Camdaki Kız 44. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Hayri’yi geri döndürebilecek mi?

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Hayri’yi Geri Döndürebilecek Mi?

Camdaki Kız 44. bölüm 2. fragmanında; Rafet, Selen’in arkasından çevirdiği işleri öğreniyor. Nalan, annesinin gitme kararına saygı duyduğunu söylüyor. Rafet, Pera’yı istemeye gidiyor. Gülcihan, Muzo’ya Pervin’in gerçekte kim olduğunu açıklamak istiyor. Hayri, otobüse binip yola çıkıyor. Nalan, onun kendisini yalnız bırakmamak için söz verdiğini hatırlatıyor.

İşte Camdaki Kız 44. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşar. Annesini otel odasında bırakıp Hayri’den kendisini sahile götürmesini ister. Yaşadıklarını ona anlatıp rahatlamaya çalışır. Pervin, Gülcihan’la tanışmaya onun evine gider. Gülcihan, davetsiz bir şekilde gelen Pervin’i pek de hoş karşılamaz.

Pervin, Gülcihan’a yakında dünür olacaklarını söyler. O ise, bu işin olmayacağını ince bir dille ona anlatır. Onlar otururken Rafet gelir. Pervin, kalkıp giderken Rafet onun peşinden gidip ona, ne yapmaya çalıştığı anladığını söyler. Daha sonra gidip Pera’yla buluşur. Pera Rafet’e, gerçekten Muzo’yu sevdiğini ondan ayrılsa bile ömrünün sonuna kadar onu seveceğini, eğer isterlerse evlilik sözleşmesi bile imzalayacağını söyler.

Rafet, Pera’nın gerçekten Muzo’yu sevdiğini anlar. Durumu gelip Gülcihan’a anlatır. Gülcihan, bu evliliği kesinlikle onaylamadığını söyler. Feride, perişan ve bitkin bir şekilde eve gelir. Odasına çıktıktan sonra yere yığılır. Hemen Gülcihan doktor çağırır. Nalan, annesinin hasta olduğunu öğrenir ve onunla görüşmek istemez.

Cana, Sedat’ı yanına çağırıp ona hamile olduğunu söyler. Sedat, ondan o bebeği doğurmasını istemediğini söyler. Cana, bebeği aldıracakmış gibi konuşur ama hamileliğini sonlandırmayı düşünmez. Selen, babasına baş kaldırır. Onun Muzo’ya şirketin yönetimini vermesini hazmedemez ve Cavit’le buluşur.

Ona bir otel arsası getireceğini inşaatı onu yapmasını yapılacak otele ortak olmayı teklif eder. Cavit’de kabul eder. Selen, Sedat’tan Nalan’ın üzerindeki arsayı almasını ister. Sedat, Nalan’dan arsayı ister. Nalan, kendisi ne haldeyken hala arsa peşinde olan Sedat’a çok kızar ve ne isterse vereceğini yeter ki kendisinden uzak durmasını ister.

Sedat, Nalan’a Feride’nin gerçek annesi olmadığını Cana’dan öğrendiğini ağzından kaçırır. Nalan, duydukları karşısından öfkeden deliye döner. Nalan, annesinin yanına gidip ona babasının kim olduğunu sorar. Feride de onun öldüğünü söyler. Nalan Hayri’yle, sahile gider. Hayri orada Nalan’a olan duygularını itiraf eder. Onun hayatının merkezinde olduğunu söyler ve Nalan’a kendisinin onun için ne ifade ettiğini sorar.

Camdaki Kız 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri’nin Gitme Kararı Nalan’ı Düşündürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler