Ana SayfaDizilerMahkum 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Fırat'ın Elinden Kaçmayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Fırat’ın Elinden Kaçmayı Başarıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 23. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Barış, Fırat ile Büge’nin işbirliği yaptığını anlar. Fırat, Barış’ı tutuklayıp emniyete götürür. Barış, bu yaptıklarını onların yanına bırakmayacağını söyler. Sasha, Büge ile Fırat’ı çocuklarıyla tehdit etmeyi planlar. Mahkum 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Barış, Fırat’ın elinden kaçmayı başarıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Barış Fırat’ın Elinden Kaçmayı Başarıyor!

Mahkum 23. bölüm 2. fragmanında; Barış, tam tutuklanmışken kaçmayı başarıyor. Sasha bile, onun yapacaklarından korkmaya başlıyor. Efkan, Büge’nin yanına gidip Barış’ın artık olmayacağını söylüyor. Barış, Efkan’ın başına silahı dayayıp adamlarını durdurmak istiyor. Fırat, Barış’ı bulmak için seferber oluyor. Efkan Barış’a, annesinin katilinin babası olduğunu söylüyor. Tehlikeli bir yola giren Barış, oradan sağ kurtulabilecek mi?

İşte Mahkum 23. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, Büge’yi gözaltına alır. Ona, vakıf üzerinden kara para akladığını yurt dışındaki hesaplarına para transferi yaptığını bildiğini, eğer kendisine Barış’ı verirse onun en az cezayla kurtulmasını sağlayacağını söyler. Daha sonra Büge’yi düşünmesi için nezarete atar. Sasha ile Barış, bir yolunu bulup Büge’nin yanına girer. Barış Büge’ye, onu kurtaracağını söyler.

Başsavcı Hacı’yı gözaltına alır. Fırat, Başsavcıya Hacı’nın suçlu olduğunu bunu ispatlayacak kazada saklanan arabaları ona teslim edeceğini söyler. Arkadaşlarından arabaları istediği yere bırakmalarını söyler. Onlar bıraktıktan sonra Başsavcıya arabaların yerini söyler.

Başsavcı oraya gittiğinde arabaları bulamaz. Fırat’ı arayıp gittikleri yerin boş olduğunu araba falan olmadığını söyleyip ona kızar. Sasha, arabaları bırakıldığı yeri bulup yok eder. Fırat, Büge’yi serbest bırakır. Başsavcının yanına giden Fırat, Hacı’nın masum olduğunu ispatlayıp onun serbest kalmasını sağlar.

Hacı, serbest bırakılınca söz verdiği gibi Fırat ve arkadaşlarına ziyafet çeker. Efkan, onların yerini bulup yanlarına gelir ve onların peşinde olduğunu hatırlatır. Barış, doktora gitmeyi bırakır. Büge, Barış’ın normal olmadığını anlar. Üzerine bir de Zait’le olan konuşmalarını duyar.

Onun kendi oğlunu bile öldüreceğini duyunca Barış’a güveni kalmaz. Barış yine Savaş’ın hayalini görür. Onu öldürmek için onun oturduğu koltuğa defalarca kez ateş eder. Büge, evini içinde Barış’ın boş koltuğa ateş ettiğini görünce onunla yurt dışına kaçmaktan vazgeçer.

Barış, Savaş’ın daha önceden hazırladığı sahte pasaportlarla yurt dışına kaçmak için bilet alır. Büge, Barış’a ailesiyle vedalaşmak için evden ayrıldığını söyler. Gidip Fırat’la buluşur. Ona Savaş’ın örgüye üye olduğunu itiraf ettiği videoyu verir ve Barış’ı Savaş olarak tutuklamasını söyler.

Fırat, yakalama kararı çıkartıp hava alanına gider. Tam onlar uçağa binmek üzeler iken Barış’a seslenir. Onu, tutuklamak için geldiğini söyler. Barış, kendisini Büge’nin ele verdiğini anlar.

Mahkum 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Fırat İle Büge’ye İntikam Yemini Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler