Ana SayfaDizilerSadakatsiz Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Sadakatsiz Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, dizisi muhteşem bir final bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin final bölümünde; Volkan, Derin’e Asya’nın söylediklerinin doğru olduğunu onu sevdiğini söylüyor. Derin, Volkan’ın dizlerine kapanıp yalvarırken kapıya polisler geliyor. Gönül’ün şikayeti üzerine Volkan, şirketi dolandırma suçundan tutuklanıyor. Derin, intihar etmek istiyor. Asya gidip onu kurtarıyor. Kliniğe yatan Derin, iyileşmiş bir şekilde hastaneden çıkıyor. Asya, Derin’e mallarını verip Volkan’ın hapisten kurtulmasını sağlıyor.

arşamba Dizileri 2022

Sadakatsiz Ekranlara Veda Etti!

Polisler, Volkan’ı tutuklayıp götürüyor. Derin, annesiyle tartışıyor ve tüm bu olanların onun yüzünden olduğunu söylüyor. Artık kızının hallerine dayanamayan Gönül, Derin’e bir daha eve gelmemesini söylüyor. Derin, şuursuzca yola çıkıyor ve Asya’yı arıyor. Asya, Derin’in gittiği yeri anlıyor. Hemen Onur’u arayıp Derin’in kendisine kötü bir şey yapacağını söyleyip gittiği yeri ona söylüyor.

SADAKATSİZ DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin, uçurumun kenarında boşlukta sanki Volkan varmış gibi konuşurken Asya geliyor. Asya, Derin’i intihar etmekten son anda kurtarıyor. Onur, Derin’i alıp hastaneye götürüyor. Hastanede Onur, Derin’in Asya’nın kendisini ikinci kez ölmekten kurtardığını söylediğini Gönül’e anlatıyor.

Gönül, Asya’ya kızını kurtardığı hem de ikinci kez kurtardığı için teşekkür ediyor. Asya Gönül’e, kendisinin Haluk beyi görmediğini, görseydi onu da kurtaracağını söylüyor. Derin, bir kliniğe yatırılıyor. Onun ifadesi olmadan Volkan hapisten çıkamıyor. Asya onun yanına gidip uzun bir süre hapisten çıkamayacağını Derin’in kliniğe yattığını söylüyor.

Derin, iyileşip klinikten çıkıyor ve Asya’ya teşekkür etmek için evine gidiyor. Volkan, hapisteyken hiç kimse ziyaretine gelmiyor. Asya, onunla konuşup Volkan’ın oğlunun üzerine verdiği malları tek tek Derin’e iade ediyor. Karşılığında ondan Volkan’ın hapisten çıkmasını sağlamasını istiyor. Oda, Volkan’ın hapisten çıkmasını ama dışarıda gün yüzü görmemesi için onu beş parasız bırakıyor.

Hapisten çıkan Volkan, taksiye bile verecek para bulamıyor. Yürüyerek Ali’nin mezuniyetine gidiyor. Herkesi orada bir arada eğlenirken görünce Onur’un üzerine yürüyor. Ali, babasının oradan gitmesini istiyor. Derin, Volkan’ın kulağına eğilip kendisinin de onu Onur’la aldattığını söylüyor.

Asya, Volkan’ı alıp annesinin evine götürüyor. Asya tarafından da ret edilen Volkan, beş parasız sefil bir hayat yaşamaya başlıyor. Onur, Derin’e evlenme teklif ediyor. Asya, evini satıp yurt dışına yerleşiyor. 20 yıl sonra Ali ile Zeynep, babalarının mezarı başında buluşuyorlar. Derin’in Onur’la mutlu bir evliliği vardır. Asya’da, kendisine yeni bir hayat kuruyor.

Sadakatsiz 60. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Kim Ölüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler