Ana SayfaDizilerSadakatsiz 60. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Kim Ölüyor?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 60. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Kim Ölüyor?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 60. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Derin, Volkan’ın kendisini değil Asya’yı sevdiğini onun ağzından duyduktan sonra uçurumdan kendisini atmak ister. Asya, onu görüp onun intihar etmesine engel olmaya çalışır. Volkan, hapishanede Derin’in kendisinden şikayetçi olmamasını bekler. Asya, bu durumu Volkan’a anlatmaya çalışır. Sadakatsiz 60. bölüm 2. final fragmanı yayınlandı. Kim ölüyor?

Çarşamba Dizileri 2022

Kim Ölüyor?

Sadakatsiz dizisi final bölümüyle yarın akşam ekranlara veda edecek. Dizinin final bölümünde; Asya, zorla kendisinin itildiği zor durumları hatırlıyor. Bir kız bir erkek, bir mezarın başına gidip çiçek koyuyor. Ölen kişi kim? Mezarın başındaki kişiler Ali ile Zeynep mi?

İşte Sadakatsiz 60. bölüm 2. final fragmanı…

SADAKATSİZ 59. BÖLÜM ÖZETİ!

Derin, Asya’yı öldürmeye çalışırken yanlışlıkla Volkan’ı yaralar. Volkan, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Polis Derin’i, Volkan’ı kasten öldürmek suçundan tutuklar. Asya, bire bir Volkan’ın ameliyatına girip onu hayata döndürür. Volkan, kendisine geldikten sonra kendisini o hale gelmesinde onu suçlu bulur.

Onur, Derin’i kurtarmak için avukatlığını üstlenir. Nezarette yatan Derin’le konuşup ondan vekalet alır. Derin, ona inanıp vekaletini verir. Gönül, Asya’nın yanına gidip ondan kızı hakkında suç duyurusunda bulunmamasını ister. Asya ise Gönül’e, o şehirden gitmemesi için yaptıklarını unutmadığını söyler.

Gönül, rica edip Asya’nın kızından şikayetçi olmamasını ister. Volkan, hastaneden taburu olur. Direkt Asya’nın yanına gider. Derin, Volkan’ın Asya’nın evine gittiğini öğrenir. Öfkeden deliye döner ve soluğu yine Onur’un yanında alır. Derin ile Onur, birlikte olur. Yaptığından pişman olan Derin, eve gelip bir şey olmamış gibi davranır.

Bahar, Asya’yla oynadıkları oyundan pişman olur. Volkan’a yaptıklarını itiraf etmek ister. Ancak, Asya gelince susmak zorunda kalır. Bu arada Nil, hamile olduğunu öğrenir. Selçuk, Nil’in hamile olduğunu öğrenince havalara uçar. Bunu telefondan duyan Ceren,onların mutluluğunu duyup çok üzülür.

Gönül, Volkan’ın şirket hesabından kaçırdığı tüm malların ve paraların dökümünü çıkartır. Volkan Derin’e, Asya’nın söylediklerinin doğru olduğunu onu değil Asya’yı sevdiğini itiraf eder. Derin ise, Volkan’ın ayaklarına kapanıp ondan kendisini terk etmemesi için yalvarır.

Gönül kızının Volkan’ın ayaklarına kapandığını görüp artık kızının normal düşünemediğini anlar. Planladığı gibi, Volkan’ı dolandırıcılıktan ihbar eder. Polisler eve gelip, Volkan’ı tutuklar. Volkan’ın kurtuluşu Derin’i ifadesine kalır. Aklını kaybeden Derin, Volkan’ı kurtarabilecek mi?

Sadakatsiz 60. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Volkan’ın Hapisten Çıkması Zorlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler