Ana SayfaDizilerBaba 14. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İpek Kadir'e Aşkını İlan Ediyor!

İlgili Postlar

Baba 14. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İpek Kadir’e Aşkını İlan Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 14. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kadir, yanan dükkandan komşuların sayesinde kurtulmayı başarır. Dükkanı temizlemek için tüm aile Emin’e yardım eder. Kadir ile Emin, Büşra’yla konuşup ona İlhan’dan ayrılmasını istediklerini söyler. Büşra ise, İlhan’dan ayrılmayı pek istemez. Kadir, babasının onayını da alıp İlhan’a bir ders vermek ister. Emin, Kadir’e ne yaparsa adaletli yapmasını istediğini söyler. Baba 14. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. İpek, Kadir’e aşkını ilan ediyor.

Salı Dizileri 2022

İpek Kadir’e Aşkını İlan Ediyor!

Baba 14. bölüm 1. ön izlemesinde; Kadir, İpek’in kendisinden hoşlandığını anlayıp ona, daha önce birinin kalbini çok kırdığını tekrar birinin kalbini kırmak istemediğini söylüyor. Onun konuşmasını dinledikten sonra İpek Kadir’i öpüyor.

İşte Baba 14. bölüm 1. ön izleme…

BABA 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, Büşra’nın uyarmasıyla gittiği yerden uzaklaşır. Hemen, Elif’in yanına gider. Onun iyi olduğunu öğrendikten sonra kendisine İlhan’ın oyun oynadığını anlayıp onunla birlikte evden çıkar. Büşra ise, çarşafları birbirine bağlayıp balkondan aşağı inip kaçar. İlhan, Büşra’ya ulaşamayınca çalışanlarını seferber eder.

Büşra, Elif’in evine ulaştığında onlar oradan çıkmış olur. İlhan, Büşra’nın evden kaçtığını öğrenince deli olur. Direkt Elif’in evine gider. Oraya vardığında korumaları yaralayıp zorla içeri girmeye çalışır. Elif, Büşra’ya siper olurken o, çıkıp İlhan’la evine döner. Büşra, ne olursa olsun İlhan’ın onu kimsenin kendisini sevmediği kadar sevdiğini düşünür.

Emin, çocuklarıyla birlikle yeni bir düzen kurmaya çalışır. Yeni bir dükkan tutup orada bakkallık yapmak ister. Bu arada Servet, Ahmet’i eve kabul eder. Şahika, yine kardeşiymiş gibi sevgilisiyle birlikte olmaya devam eder. Servet’e yakalanmaktan son anda kurtulurlar.

Merve, annesiyle görüşmek ister. Onu ev temizlerken görünce babasına gidip durumları anlatır. Servet, böylelikle ailesinin kaldığı evi öğrenir. İlhan, Kadir’in canını yakmak için gidip Sevil’in çocuğunu kaçırır. Kadir, bunu öğrenip Sevil’in çocuğunu bulup ona teslim eder. Sevil, şehri terk edip gider.

Zaten onun çalıştığı okulun sahibi olan İlhan onu işten kovar. Bu süreçte Elif, Kadir’in bire bir yanında olup ona destek olur. Emin, yeni bir bakkal dükkanı bulup kiralar. Hayata yeniden başlamak isteyen Emin, büyük bir sevinçle dükkanını elden geçirmek için kolları sıvar.

Servet, Merve’den annesinin temizliğe gittiğini öğrenir. Onu vazgeçiremeyince ailesinin ne kadar mutlu olduğunu görüp camlarını taşlar. İlhan, Kadir’i tehdit ettiği gibi Emin’in tuttuğu dükkanı ateşe verir. Kadir, babasının içeride olduğunu zannedip dükkana dalar. İlhan’ın adamları, yanan dükkanı Kadir’in üzerine kilitler.

Baba 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir İlhan’dan İntikamını Almak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler