Ana SayfaDizilerHakim 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Azem Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Hakim 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Azem Tutuklanıyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Hakim, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ömer, Azem’e oğlunun ölümüne kendisinin sebep olduğunu anlatıyor. Azem, onun canını bağışlıyor. Ama karşılığında Metahan’ın dosyasına onun bakmasını ve oğlunu kurtarmasını istiyor. Ömer, Funda’nın elinden dosyaların alınmasını sağlıyor. Ayşe, Yasemin’i kaçıranın Gülbahar olduğunu anlayıp onu gözaltına alıyor. Özlem savcı da Azem’in Seyfi ve adamlarını öldürdüğünü kanıtlıyor. Azem, Seyfi ve adamlarını öldürme suçundan tutuklanıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Azem Tutuklanıyor!

Hakim dizisinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azem, Ömer’i arabasına bindirip onunla konuşuyor. Ömer, kazayı kendisinin yaptığını panikleyip onu orada bırakıp gittiğini söylüyor. Yolda, Azem’in düşmanları arabasının önünü kesiyor. Silahlı çatışma oluyor. Azem, karşısına çıkan adamların hepsini öldürüyor. Kendisi de kolundan yaralıyor. Azem, Ömer’den Metehan’ın dosyasına onun bakmasını ve oğlunu kurtarmasını istiyor.

HAKİM 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Metehan, Cuma’yı öldürme suçundan gözaltına alınıyor. Cuma’nın annesi ve sevgilisinin de ölümlerinin arkasında Metehan’ın olduğu biliniyor. Ayşe komiser kanıtları toplayıp Metehan’ın cezasını çekmesini istiyor. Gülbahar, Kadir Karaca’nın isteği üzerine Yasemin’i kaçırıyor. Ömer’in onu kurtarması Yasemin’in kafasını karıştırıyor.

Ayşe, Yasemin’le konuşup onu kaçıranın Bahar olduğunu anlıyor. Ömer, Metehan’ın dosyalarına bakan Funda hakimi yemeğe çıkarıyor. Yemekten çıktıktan sonra Funda’nın alkollü olarak trafik polisleri tarafından yakalanmasını sağlıyor. Funda, Ömer’in de araya girmesiyle görevinden uzaklaştırılıyor.

Onun baktığı dosyalar Ömer’e geçiyor. Gülbahar, Zümrüt’ün yanına gidip Azem’in bu sıra işlerini boşladığını ve onun yerine geçmek istediklerini öğrendiğini söylüyor. Azem, yaralı bir şekilde eve geldiğinde yerine geçmek isteyenin Seyfi olduğunu öğreniyor. Hemen, Seyfi ve adamlarını sıkıştırıp hepsini öldürüyor.

Cemre, Ozan’ın Deniz ile olan yakınlaşmasının suçluluk duygusundan kaynaklandığını anlayıp onunla konuşuyor. Ozan, Cemre’ye her şeyi itiraf etmek zorunda kalıyor. Cemre, Ozan’a veda edip ondan ayrılıyor. Cevdet, Kadir Karaca ile buluşuyor. Ömer’in eşi Aylin’in Kadir’in öldürdüğünü bilen Cevdet, ona bu sırrı sakladığını söylüyor.

Kadir ise, Cevdet’e belediye başkanı olmak istediğini hatırlatıyor. Ayşe, Ömer ile Azem’in birlikte eve döndüğünü görüyor. Ömer ona, gerçekleri anlatıyor. Ayşe, kazayı saklayabileceğini ancak, Metehan’ın serbest kalmasına müsaade edemeyeceğini söylüyor. Ayşe, Gülbahar’ı adam kaçırma suçundan göz altına alıyor.

Ömer, Azem’i arayıp Metehan’ın dosyasının kendisine geçtiğini haber verdiği sırada, Özlem savcı geliyor. Azem’i, Seyfi ve adamlarını öldürme suçundan tutukladığını söylüyor. Ömer, Azem’in tutuklandığını duyuyor.

Hakim 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Azem’in Namlusunun Ucunda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler