Ana SayfaDizilerYasak Elma 144. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Handan Ender'le Yıldız'a Ters Köşe...

İlgili Postlar

Yasak Elma 144. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Handan Ender’le Yıldız’a Ters Köşe Yapıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 143. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doğan, Ekin’in anneannesini bulup getiriyor. Ekin, anneannesi için Doğan’la ilgili açıklama yapmaktan vazgeçiyor. Sedai, Çağatay’a sonunda öğrendiği gerçeği anlatıyor. İkili gidip kardeş olup olmadıklarını anlamak için kan veriyor. Ender, Fido’nun çok zengin olduğunu düşünürken, Yıldız’ın yardımıyla onun dolandırıcı olduğunu anlıyor. Yıldız ile Ender, Handan’ı Fido’nun tuzağına düşürmek için bir plan yapıyor. Handan, Ender’le Yıldız’a ters köşe yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Handan Ender’le Yıldız’a Ters Köşe Yapıyor!

Yasak Elma 1433. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ekin, düğününde Doğan hakkında bildiği gerçekleri açıklayacakken anneannesini karşısında buluyor. Doğan, Ekin’e sürpriz yaptığını söylüyor. Herkes bu sürpriz için Doğan’ı alkışlıyor. Ekin ise, açıklama yapmaktan vazgeçiyor. Ertesi gün Doğan, Ekin ve anneannesini kahvaltı sofrasında bir araya getiriyor. Ekin, anneannesini götürüp güvenli bir eve yerleştiriyor.

YASAK ELMA 143. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asuman, Yıldız’ın bir an evvel hamile kalması için Emir’den yardım istiyor. İkili birlikte gittikleri kadından bir karışım alıyor. Yıldız, annesinin verdiği karışımlı keki yemiş gibi yapıyor. Ender, Caner ile Gamze’nin birlikte olmasına karşı çıkıyor. Bu yüzden iki kardeşin arası bozuluyor.

Gamze gidip Ender’le konuşuyor. Ama görüşme başarısız oluyor. Ender, Fido’yla yemeğe çıkıyor. Fido onunla yemeğe çıkabilmek için tekne satın alıyor. Ender, onun zenginliği karşısında büyüleniyor. Fido’nun pahalı gerdanlık hediye etmesiyle iyice ona karşı güveni sağlamlaşıyor.

Emir, Asuman ile birlikte gittikleri kadının bir çok insanı zehirlediğini ve o kadının tutuklandığını öğreniyor. Yemen Yıldız’a gerçekleri anlatıyor. Yıldız, annesine unutamayacağı bir ders veriyor. Doğan, Sedai’nin teyzesinin yeğenine Hasan Ali’nin oğlu olduğunu söylemesi için önceden bir plan yapmıştır.

Seda, öğrendiği gerçeği bir türlü Çağatay’a anlatamıyor. En sonunda Çağatay’a anlatıp kurtuluyor. Çağatay, bunun Doğan’ın bir oyunu olabileceğini bunu öğrenmek için kan vermelerinin yeterli olacağını söylüyor. Önce Çağatay, gidip kan veriyor. Sonra Sedai’ye kan vermesini istiyor.

Çağatay’ın hizmetçisi Çağatay’ın eve geç geleceğini öğrenip Halit Can’ı yanına alıyor. Arkadaşını da çağırıp evde parti yapıyor. Ender, Çağatay’la konuşmaya gittiğinde durumu görüp Halit Can’ı alıp Yıldız’a götürüyor. Yıldız, Ender’in yalan söylediğini zannediyor. Sedai, eve kamera koyup hizmetçinin konuşmalarını Çağatay’a izletiyor. Çağatay, hemen eve gelip hizmetçiyi kovuyor.

Yıldız, bunu öğrenince Yıldız’ın doğru söylediğini anlıyor. Doğan, adamıyla konuşmalarını duyan Yıldız, onun Ender’e Fido üzerinden oyun oynadığını, Fido’nun beş parasız bir zengini kadın avcısı olduğunu öğreniyor. Hemen durumu Ender’e anlatıyor.

İkili birlikte bir plan yapıp Handan’ı Fido’nun tuzağına düşürmeye çalışıyor ve onun Fido’nun tuzağına düştüğünü zannediyor. Ama Fido, Handan’ın adamı çıkıyor.

Yasak Elma 143. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender’le Eski Günlere Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler