Ana SayfaDizilerYasak Elma 143. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender'le Eski Günlere Dönüyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 143. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender’le Eski Günlere Dönüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen entrikası bol dizisi Yasak Elma, 143. bölümüyle 23 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Doğan, kızının Ekin’le evlendiğini öğrenir. Kumru ile Doğan, yine tartışır. Doğan, Ekin’in sakladığı büyük sırrını ele geçirir. Sedai kaza geçirir. Teyzesi Adana’dan gelip ona Hasan Ali’nin oğlu olduğunu itiraf eder. Ekin, düğünde Doğan’ı herkese rezil etmeyi planlar. Ama Doğan’ın hamlesi onun konuşmasını engeller. Doğan’ın sürprizi Ekin’i şok eder. Yasak Elma 143. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Ender’le eski günlere dönüyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Yıldız Ender’le Eski Günlere Dönüyor!

Yasak Elma 143. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Doğan’ı kıskanmaya başlıyor. Ender, Ekin’in Kumru’yla evlenmesiyle güçsüz kalıyor ve Yıldız’a yaklaşıyor. Yıldız, onun teklifini kabul ediyor ve Ender’le eski günlerdeki gibi birlikte planlar yapmaya başlayıp el sıkışıyor.

İşte Yasak Elma 143. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 142. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru ile Ekin, evlendikten sonra Doğan’ın yanına gelip evlendiklerini söyler. Doğan, kızına bu yaptığı için büyük tepki gösterir. Ekin, Kumru’yu da alıp evine gider. Daha sonra düğün için hazırlık yapmaya başlarlar. Yıldız, Kumru’nun evlenmesine sevinir. Handan da, Kumru’nun Doğan kadar zengin biri olan Ekin’le evlendiği için ayrıca mutlu olur.

Yıldız, Kumru’nun gelinlik seçimi için onun yanında olur. Kendisi beyaz bir elbise seçip Kumru’ya düğünde o elbiseyi giyeceğini söyler. Ayrıca Kumru’ya, düğünde halay çekileceğini söyler. Kumru, Yıldız’ın beyaz elbise giymesini istemez. Yıldız, Kumru’nun bu konuda kendisinden ricacı olmadan giymekten vazgeçmeyeceğini söyler. Kumru, Yıldız’a rica da bulunmak zorunda kalır.

Doğan, Ekin hakkında araştırmalarını genişletir. Onun herkesten sakladığı yaşlı bir kadınla görüştüğünü öğrenir. Çağatay Yıldız’ı, Doğan hakkında uyarır. Onun bir katil olduğunu söyler. Yıldız, Ekin’e bunun doğru olup olmadığını sorar. Ekin, Yıldız’a doğru olmadığını söyler. Çağatay’a da, düğünde herkesin içinde Doğan hakkında büyük açıklama yapacağını söyler.

Hızla gelen bir araba Sedai’ye çarpar. Sedai, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırır. Teyzesi, Sedai’nin kaza geçirdiğini duyup hastaneye gider. Başından ayrılmaz. Yeğeni kendisine geldiğinde ona yıllardır sakladığı büyük sırrı açıklar. Ona, Çağatay’ın tüm mal varlığının yarısının onun olduğunu çünkü, onun Hasan Ali Kuyucu’nun oğlu olduğu gerçeğini söyler.

Çağatay’ın evine gelen yeni hizmetçi onun gözüne girip yalıda kalabilmek için Halit Can üzerinden planlar yapmaya başlar. Onun bu planlarından habersiz olan Çağatay, kızı Halit Can’ın bakıcısı olarak işe almayı düşüner. Yıldız, bir derginin kapağında yer almak ister. Doğan, Yıldız’ın bu isteğini duyup hemen bir fotoğraf çekimi ayarlar. Yıldız, İngiltere kraliyet ailesinin bir fotoğrafını görüp onlar gibi giyinip öyle çekimlere katılır.

Düğün günü gelir. Ekin, mikrofonu alıp Doğan hakkındaki gerçekleri herkese açıklayacağı sırada yaşlı kadın tekerlekle sandalyeyle içeri girer. Ekin, onu görünce şok olur. Doğan ise, zafer kazanmanın sevincini yaşar. Yaşlı kadın Ekin’in neyi oluyor?

Yasak Elma 143. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan’ın Sürprizi Ekin’i Şok Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler