Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nergis Kardeşini De Alıp Kaçıyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nergis Kardeşini De Alıp Kaçıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 22. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ahmet’in, ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenen aile büyük bir yıkım yaşar. Cemal ile Helin, Ahmet’in hastalığıyla ayrılmayı bir kenara bırakıp çocuklarını kurtarma derdine düşerler. Ahmet’in iyileşmesi kardeşlerinden alınacak iliğe bağlı olurken Helin, Asiye’nin bunu kabul edip etmeyeceğini düşünmeye başlar. Kaderimin Oyunu 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nergis, Kardeşini de alıp kaçıyor.

Cuma Dizileri 2022

Nergis Kardeşini De Alıp Kaçıyor!

Kaderimin Oyunu 22. bölüm 2. fragmanında; Helin, oğlunun kurtulmasının Asiye’nin çocuklarına bağlı olduğunu biliyor. Oğlunun hayatını kurtardıktan sonra Asiye’yi polise ihbar etmeyi düşünüyor. Bunu annesiyle paylaşıyor. Nergis, Helin’in konuşmasını duyuyor ve kardeşini de alıp hastaneden kaçıyor. Asiye, çocuklarının ortadan kaybolduğunu öğrenince Helin’in onlara bir şey söylemesinden şüphelenip ona öfkeleniyor.

İşte Kaderimin Oyunu 22. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemal, Asiye’nin kalbini kırar. Onu sevgilisini öldürmekle suçlayıp çocuklarının onunla büyümesini istemediğini söyler. Zahide ile Helin’in, laf çarpmalarına da dayanamayan Asiye, büyük bir çöküntü yaşar. Mahir, Asiye’ye yine büyük destek olur. Onun üzülmesine dayanamaz.

Raci, Zahide’den ayrılıp Meral’le birlikte olmak ister. Zahide ise, Raci’den boşanmak istemez. Bu arada Zahide, Asiye’ye Meral’in akrabası olmasından dolayı cephe alır. Asiye’nin evde huzuru kalmaz. Mahir, Asiye’nin daha fazla üzülmesini istemez ve onları da alıp uzaklara gitmek ister.

Helin, Asiye’nin Cemal’in eski karısı olduğunu biliyor ama bildiğini kimseye belli etmez. Cemal, Mahir’in taşınmasını hiç istemez. Raci, boşanmak istediğini konuşmak için Zahide’yi yemeğe çağırır. Zahide, Raci’yle boşanmaya razı olmuş gibi davranır. Ayarladığı gazetecilere birlikte görüntülenip onlara ayrılmayacaklarını söyler.

Raci, boşanacaklarını söylese de Zahide onlara kendi söylediklerini yayınlamasını ister. Helin, Ahmet ile Uğur’u kavga etmiş gibi gösterir. Harun bey, ameliyat olur. Onun ameliyatının başarılı geçtiğini öğrenen çocukları çok mutlu olur. Harun, iyileşip hastaneden çıkıp eve döner.

Cemal, Harun beyin haberi olmadan başka bir şirketle iş görüşmesi yapıp müdür olarak çalışmak için anlaşır. Zahide, Meral’le konuşmaya gider ve onu kocasından uzak durması için tehdit eder. Helin ile Cemal birlikte akşam yemeğine çıkar. Orada Cemal, Helin’e boşanmak istediğini söylemek istediğini söyler.

Helin ise Cemal’den ayrılmak istemez. Onun boşanmak istemesinin sebebi olarak Asiye’yi görür. Asiye’yi ihbar etmek için emniyete gider. O sırada Ahmet’in hastalanıp hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Asiye, Ahmet’i baygın olarak bulup onu hastaneye yetiştirir.

Kaderimin Oyunu 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet İçin İlik Nakli Gerekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler