Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet İçin İlik Nakli Gerekiyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet İçin İlik Nakli Gerekiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Helin, Asiye’den intikam almak için elinden geleni yapıyor. Asiye, Cemal’in de kendisini yanlış anlamasıyla kendisini kötü hissediyor. Zahide, Raci ile Meral’in ilişkisi olduğunu öğreniyor. Cemal, Zuhal’in Mahil’den hamile olduğunu öğreniyor. Helin, Asiye’yi polise ihbar etmeye gittiğinde Ahmet’in hastalanıp hastaneye kaldırıldığını öğreniyor. Kaderimin Oyunu 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet için ilik nakli gerekiyor.

Cuma Dizileri 2022

Ahmet İçin İlik Nakli Gerekiyor!

Kaderimin Oyunu 22. bölüm 1. fragmanında; Ahmet’in, ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenen aile büyük bir yıkım yaşıyor. Cemal ile Helin, Ahmet’in hastalığıyla ayrılmayı bir kenara bırakıp çocuklarını kurtarma derdine düşüyorlar. Ahmet’in iyileşmesi kardeşlerinden alınacak iliğe bağlı olurken Helin, Asiye’nin bunu kabul edip etmeyeceğini düşünmeye başlıyor.

İşte Kaderimin Oyunu 22. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemal, Asiye’nin kalbini kırıyor. Onu sevgilisini öldürmekle suçlayıp çocuklarının onunla büyümesini istemediğini söylüyor. Zahide ile Helin’in, laf çarpmalarına da dayanamayan Asiye, büyük bir çöküntü yaşıyor. Mahir, Asiye’ye yine büyük destek oluyor. Onun üzülmesine dayanamıyor.

Raci, Zahide’den ayrılıp Meral’le birlikte olmak istiyor. Zahide ise, Raci’den boşanmak istemiyor. Bu arada Zahide, Asiye’ye Meral’in akrabası olmasından dolayı cephe alıyor. Asiye’nin evde huzuru kalmıyor. Mahir, Asiye’nin daha fazla üzülmesini istemiyor ve onları da alıp uzaklara gitmek istiyor.

Helin, Asiye’nin Cemal’in eski karısı olduğunu biliyor ama bildiğini kimseye belli etmiyor. Cemal, Mahir’in taşınmasını hiç istemiyor. Raci, boşanmak istediğini konuşmak için Zahide’yi yemeğe çağırıyor. Zahide, Raci’yle boşanmaya razı olmuş gibi davranıyor. Ayarladığı gazetecilere birlikte görüntülenip onlara ayrılmayacaklarını söylüyor.

Raci, boşanacaklarını söylese de Zahide onlara kendi söylediklerini yayınlamasını istiyor. Helin, Ahmet ile Uğur’u kavga etmiş gibi gösteriyor. Harun bey, ameliyat oluyor. Onun ameliyatının başarılı geçtiğini öğrenen çocukları çok mutlu oluyor. Harun, iyileşip hastaneden çıkıp eve dönüyor.

Cemal, Harun beyin haberi olmadan başka bir şirketle iş görüşmesi yapıp müdür olarak çalışmak için anlaşıyor. Zahide, Meral’le konuşmaya gidiyor ve onu kocasından uzak durması için tehdit ediyor. Helin ile Cemal birlikte akşam yemeğine çıkıyor. Orada Cemal, Helin’e boşanmak istediğini söylemek istediğini söylüyor.

Helin ise Cemal’den ayrılmak istemiyor. Onun boşanmak istemesinin sebebi olarak Asiye’yi görüyor. Asiye’yi ihbar etmek için emniyete gidiyor. O sırada Ahmet’in hastalanıp hastaneye kaldırıldığını öğreniyor. Asiye, Ahmet’i baygın olarak bulup onu hastaneye yetiştiriyor.

Kaderimin Oyunu 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Amacına Ulaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler