Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Amacına Ulaşıyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Amacına Ulaşıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 20. yeni bölümüyle 6 mayıs cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Helin, Cemal’in kendisini bırakıp çocuklarıyla bir hayat kurmak istediğini öğrendikten sonra yıkılır. Daha sonra Necmi’yle buluşup ondan Asiye’nin işlediği cinayetin bir aşk cinayeti olduğuna Cemal’i inandırmak için plan yapar. Kaderimin Oyunu 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Helin, amacına ulaşıyor.

Cuma Dizileri 2022

Helin Amacına Ulaşıyor!

Kaderimin Oyunu 20. bölüm 2. fragmanında; Cemal, Asiye’nin cinayetten arandığını, öldürdüğü kişinin de aşığı olduğunu zannedip öfkeden deliye dönüyor. Asiye’ye, her şeyi öğrendiğini, çocuklarının onunla birlikte kaçak hayatı yaşamasına izin vermeyeceğini, ondan nefret ettiğini söylüyor. Asiye, teslim olmayı düşünmeye başlıyor.

İşte Kaderimin Oyunu 20. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Zahide, Cemal ile Mahir’in konuşmalarını duyar ve Asiye ile Cemal’in daha önce evli olduklarını çocukların babasının da o olduğunu öğrenir. Hemen öğrendiklerini evdekilere anlatmak için koşar. Bu arada Cemal Mahir’e, Asiye’yle gideceklerini ama onun kendisiyle gelmek istemediğini onu sevdiğini söylediğini anlatır.

Mahir, Asiye’nin kendisini sevdiğini söylemesi karşısında çok şaşırır. Zahide, tam öğrendikleri anlatacağı sırada Emine’nin çığlıklarıyla konuşmasına başlayamaz. Necmi, merdivenlerden düştüğünü ve hareketsiz yattığını görürler. Raci, Necmi’nin yaşadığını anlayıp hastaneye kaldırır.

Necmi’nin hayati tehlikesi olmadığını öğrenip eve dönerler. Raci, hemen bir boşanma protokolü hazırlatıp Necmi kendisine geldikten sonra yanına gider ve zorla protokolü imzalatır. Netret, Zahide’yle konuşup öğrendiklerini anlatmamasını ister. Zahide, anlatamaz ama konuşmalarıyla her şeyi bildiğini onlara ima eder.

Cemal, başka bir otele iş baş vurusunda bulunur. Nergis’i alıp tuttuğu eve götürür. Cemal ile Mahir arasında büyük bir çekişme başlar. Mahir, Cemal’in Uğur’la yakınlık kurmasını istemez ve onların maça gitmesini engeller. Zuhal, hastalanıp hastaneye gittiğinde Mahir’den hamile olduğunu öğrenir.

Ama bunu kimseye söylemez. Meral, Raci’nin yanında gördüğü kadını kıskanır. Onların aralarında bir şey olduğunu zannedip kadının saçlarını elinden geldiği kadar kötü yapar. Sonra onların aralarında bir şey olmadığını öğrendikten sonra çok utanır. Raci’ye, aşık olduğunu artık gizleyemez.

Meral ile Raci, öpüşürken biri gelip onların fotoğrafını çekiyor. Necmi, Cemal’le konuşmaya onun odasına gidiyor. Masasının üzerindeki kira sözleşmesini görüp resmini çekiyor. Masanın üzerindeki anahtarın bir tanesini de alıp cebine atıyor. Cemal onu şirketten kovuyor.

Necmi, evi buluyor ve hemen Helin’i arayıp ona, Cemal’in geçmişini öğrenmek istiyorsa gelmesini söyleyip ona konum atır. Helin, eve girip Uğur, Ahmet ve Nergis’in odalarını görür. Yerde Nergis’in, çizdiği annesiyle babasının resmini de görüp yere yığılır.

Kaderimin Oyunu 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Helin Asiye’den Kurtulmanın Yollarını Arıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler