Ana SayfaDizilerİyilik 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla İle Murat'ın İlişkisini Öğreniyor...

İlgili Postlar

İyilik 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla İle Murat’ın İlişkisini Öğreniyor Mu?

Fox Tv’nin yeni dizisi İyilik, 2. yeni bölümüyle 6 mayıs cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Damla, Murat’ın evine yerleşip ona yakın olmayı başarır. Murat, ondan hesap sormak için Damla’nın yanına gider. Damla, onu baştan çıkarır. Şahika, Damla ile ilgili bir şey öğrenip kızına haber verir. Neslihan, Damla’nın kaldığı yere gidip kapısını çalar. Murat, karısının kapıda olduğunu anlayıp ne yapacağını bilemez. İyilik 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Neslihan, Damla ile Murat’ın ilişkisini öğreniyor mu?

Cuma Dizileri 2022

Neslihan Damla İle Murat’ın İlişkisini Öğreniyor Mu?

İyilik 2. bölüm 2. fragmanında; Damla ile Murat, görüşmeye devam ediyor. Öte yandan Neslihan, Damla’nın bir daha intihara teşebbüs etmemesi için ona doktor randevusu alıyor. Damla ise, her fırsatta Neslihan’ı kocasına güvenmemesi konusunda dolduruyor. Murat ile Damla beraberken kapıyı Neslihan çalıyor ve Damla’ya kocasının nerede olduğunu soruyor. Oda yanında olduğunu söylüyor.

İşte İyilik 2. bölüm 2. fragmanı…

İYİLİK 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Murat, çok zengin bir kadın olan Neslihan’la mutlu bir evliliği ve iki de çocuğu vardır. Ama Damla’yla yasak bir ilişkiye girer. Şahika ile birlikte Murat, uzun bir aradan sonra ayakkabı koleksiyonu yapıp tanıtımı için bir defile düzenler. Neslihan, oğlu hasta olduğu için defileye katılamayacağını Murat’a söyler.

Murat’da, Damla’yı defileye çağırıp onun fikri olan ayakkabıyı tanıtımdan sonra ona getireceğini söyler. Damla, büyük bir heyecanla kendi tasarımı olan ayakkabının tanıtımının yapılmasını bekler. Neslihan, defileye gelmeye karar verir. Murat, Neslihan’ın geldiğini görünce ayakkabıyı ona hitap edip ayağına giydirir.

Damla ağlayarak evine gider. Murat, peşinden gidip onunla tartışır. Damla’ya artık ilişkilerini bitirmek istediğini söyler. Ertesi gün Damla, Neslihan’ı takip eder ve onun gittiği güzellik salonuna gider. İçeceğine ilaç koyup onu bayıltır. Daha sonra onu kurtarmış gibi yapıp hastaneye götürür.

Damla, Murat’ın geldiğini öğrenince hastaneden ayrılır. Neslihan’ın koşu yaptığı yeri öğrenen Damla, onunla karşılaşır. Neslihan onu bir teşekkür yemeğine çıkarır. Murat, karısının Damla isimli bir kadınla yemekte olduğunu duyunca yanlarına gider. Orada Damla’yı görünce ona sert davranır.

Damla, Neslihan’ın kız kardeşinin evli bir adamla ilişkisi olduğunu ve intihar ederek öldüğünü öğrenir. Hemen, Neslihan’a intihar edecekmiş gibi bir mesaj yazar. Onun gelmesine yakın ilaçları içer. Neslihan, ambulansa haber verip onun evine gider. Damla’yı hastaneye kaldırır.

Neslihan, onda ölen kardeşini görür. Annesinin yanına gidip kardeşine yardım edemediğini o kıza yardım edeceğini söyleyip Damla’yı müştemilata yerleştirir. Damla, Murat’a yakın olma yolundaki amacına ulaşır.

İyilik 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla İle Murat’ı Birlikte Görecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler