Ana SayfaDizilerHakim 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Azem'in Namlusunun Ucunda!

İlgili Postlar

Hakim 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Azem’in Namlusunun Ucunda!

Atv’nin yeni gözde dizisi Hakim, 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Ozan teslim olmadan yetişip onu tekrar eve getirir. Ona, bu iş ortaya çıkarsa kendisinin yaptığını, ona sorarlarsa da babasının yaptığını söylemesini ister. Deniz Ozan’ı, annesiyle tanıştırır. Azem, Gülbahar’a hakimi saklamak uğuruna kendisine yalan söylediğini anlayıp ondan hesap sorar. Daha sonra Ömer’in evine girip fotoğraflardan Ozan’ı tanır. O sırada Ömer içeri girer. Hakim 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer, Azem’in namlusunun ucunda.

Pazartesi Dizileri 2022

Ömer Azem’in Namlusunun Ucunda!

Hakim 5. bölüm 2. fragmanında; Yasemin, Esma’nın öldüğünü öğreniyor. Azem, oğlunun ölümüne neden olan arabayı bulup tüm öfkesini arabadan çıkartıyor. Cevdet, Ömer’e Azem’in kazayı öğrendiğinin haberini veriyor. Azem, Ömer’i bulup ona, oğlu can çekişirken onu terk ettiğini söyleyip silahını ona doğrultuyor.

İşte Hakim 5. bölüm 2. fragmanı…

HAKİM 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, kendisine şantaj yapan gence silahını doğrultur. Ama onu Cevdet öldürür. Cevdet, Ömer’le birlikte cesedi götürüp bir ormana gömer. Metehan, annesinin de yardımıyla Cuma’yla yalnız kalır ve onu döve döve öldürür. Ertesi gün durumu Azem öğrenir ve gidip Metehan’ı döver.

Ona yardım edenin karısı olduğunu anlar ve onu bir daha kendisinden habersiz iş yapmaması konusunda son kez uyarır. Metehan’ın suçunu birisi üstlenir. Rüzgar komiser, Cuma’nın otopsisini yapan doktoru tehdit edip önceden hazırlattığı otopsi raporunu imzalamaya zorlar. Yasemin, bu işin peşini bırakmak istemez.

Ömer’le Yasemin, Cuma’nın annesinin yanına gidip acı haberi ona üzülerek verir. Kadın, ikinci çocuğunu da kaybetmenin üzüntüsünü yaşar. Azem, Cuma’nın bir kukla olduğunu bilip oğlunu çarpan arabanın görüntülerine ulaşır. En son benzinliğe girdiğini görür. Benzinliğe gidip görüntüleri ister. Adam, birinin gelip görüntüleri sildiğini söyler.

Azem, adamı sıkıştırınca görüntüleri silen kişinin cebinde bir mekanın mendilini gördüğünü söyler. Gülbahar, Cevdet’in yanına gidip ona gece 12’ye kadar süresi olduğunu, eğer o saate kadar mallarını emniyetten çıkartıp kendisine teslim etmezse, Azem’e gidip bildiği her şeyi anlatacağını söyler.

Cevdet, bu işi tek başına yapıp Ömer’i karıştırmak istemez. Malları alan Cevdet, çatışmada yaralanır. Ömer, onu o şekilde malları teslim etmeye gönderemez. Gülbahar, tam Azem’in evine gidip ona her şeyi anlatacağı sırada Ömer’den telefon gelir. Ömer ona, Cevdet’in yaralandığını malları kendisinin teslim edeceğini söyler.

Gülbahar, malları Ömer’den teslim alır. Ömer, onların yanından ayrıldıktan sonra onları polise ihbar eder. Gülbahar, mallarını polise yakalatır. Azem, her gün o mekana gidip bekler. Oraya kimlerin girip çıktığına bakar. Cevdet ile Ömer, hep orada buluşur. Deniz, Ozan’a aşık olur. Onun sevgilisi olduğunu duyunca Ozan’a güveni yıkılır.

Ceren, Ozan’a o kızın kim olduğunu sorar. Ozan, Ceren’e onunla aralarındaki her şeyin bittiğini söyler ve ona, Deniz’in öldürdüğü çocuğun ablası olduğunu, şimdide teslim olmaya gittiğini söyler. Hemen Ceren, Ömer’i arar. Ömer, telefon çekmediği için kapıya doğru yürür.

Ceren, Ozan’ın polise teslim olmaya gittiğini söyler. Azem, Ömer’i orada görür. Ömer, hemen oğlunu durdurmak için yola çıkar.

Hakim 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azem Ömer’in Evine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler