Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüçhan Mine'nin Tarafına Geçiyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüçhan Mine’nin Tarafına Geçiyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 11. yeni bölümüyle 10 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan, babasının evine döndükten sonra Somer, her gün Türkan’ı görmek için oraya gider. Rüçhan, Mine’nin yanına çağırıp o bebeğin Somer’den olup olmadığını sorar. Somer, babasıyla konuştuktan sonra Türkan’a aşık olduğunu anlar ve onu alıp tekneye götürür. Türkan’dan daha fazla ayrı kalmaya dayanamayan Somer, ona sarılıp öper. Üç Kız Kardeş 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Rüçhan, Mine’nin tarafına geçiyor.

Salı Dizileri 2022

Rüçhan Mine’nin Tarafına Geçiyor!

Üç Kız Kardeş 11. bölüm 2. fragmanında; Rüçhan, evi terk ettiği için Türkan’a düşman oluyor. Türkan, kapısına dayanan Somer’i kesin bir dille ret ediyor. Duygularından emin olmadan karşısına çıkmamasını istiyor. Türkan’ı alt etmekte kararlı olan Rüçhan, Mine’yi yanına çağırıyor ve ona bundan sonra müstakbel gelinin o olduğunu söylüyor.

İşte Üç Kız Kardeş 11. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüçhan, Türkan’ı alıp onu Somer’in nerede kiminle olduğunu göstermeye götürür. Yolda, Sadık’ın hastaneye kaldırıldığı haberi gelince Türkan’ı hastaneye götürüp bırakır. Sadık’ın durumu ciddiyetini korur. Doktor onu ameliyata alır. Somer’in de durumdan haberi olup hastaneye gelir.

Nesrin, Somer’den Türkan’ı kardeşlerinin yanına götürmesini ister. Eve gitmeden önce Türkan, önce Rüçhan’ın yanına gitmek ister. Onun yüzüne, babasına bir şey olursa onun katili olacağını, evlendiği zaman ondan çok şey öğreneceğini zannettiğini ama sadece ondan sevgisizlik öğrendiğini söyleyip gider.

Mesut, Sadık babasına bir şey olmasından çok korkar. Somer, Türkan’ı eve götürüp orada Hakan ile Serdar’la tanışır. Onları evden gönderir. Somer’in boşanma davasını açtığını duyan Türkan, onun yanında kalmasını istemediğini söyler. Somer, annesinin Türkan’ın ailesine neler yaptığını öğrenir. Gidip kuyumcudan altın alıp annesinin önüne atar.

Özer bey, hastaneye gidip Nesrin’den karısı adına özür diler. Rüçhan, Özer’den Mine’yle ilgili bilgiler bulmasını istemişti. Oda, Mine’nin Halit’le çekilmiş fotoğraflarını bulup ona getirir. Rüçhan’da, o fotoğrafları oğluna verip Mine’nin kocasından hiç ayrılmadığını, o bebeğinden kocasından olduğunu söyler.

Somer, fotoğrafları götürüp Halit’in önüne atar ve Mine’yle ona mutluluklar diler. Sadık, hastaneden çıkarılıp eve getirilir. Onu gören Mesut, ceketini çıkarıp Sadık babasına verip dizine yatar. Somer, evlilikleri hakkındaki kararı Türkan’a bıraktığını söyler. O da, ayrılma kararı alır. Halası ve eniştesiyle birlikte gidip eşyalarını toplayıp babasının evine döner.

Üç Kız Kardeş 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Türkan’a Aşkını İlan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler