Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe'den Azra'ya Romantik...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe’den Azra’ya Romantik Sürpriz!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 30. yeni bölümüyle 10 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Sanem, evlilik cüzdanını annesi görmesin diye Bora’ya tokat atıp onun kendisini aldattığını söyler. Bora, Sanem’e bu yaptığı için çok kırılıp evlilik iptali başvurusunda bulunur. Azra, Efe’nin hoşlandığı kadının kendisi olduğunu anlayıp onu öper. Erman, Çolpan’ı istemeye gelir. Sanem, Bora’ya ondan boşanmak istemediğini söyler. Onların konuşmalarını herkes duyar. Sanem ile Bora’nın evlendiğini herkes öğrenir. Evlilik Hakkında Her Şey 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efe’den Azra’ya romantik bir sürpriz geliyor.

Salı Dizileri 2022

Efe’den Azra’ya Romantik Sürpriz!

Evlilik Hakkında Her Şey 30. bölüm 1. fragmanında; Sanem, Bora ile evlenmesine annesinin gösterdiği tepki üzerine sinirleniyor. Çolpan, Sanem’in o şekilde evden gitmesini istemiyor. Efe’nin Azra’ya, ‘sevgilim’ diye hitap etmesini Azra’nın çocukları duyuyor. Azra, Efe’nin sürprizi karşısında çok mutlu oluyor. Çolpan ise Erman’ı yalnız anlıyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 30. bölüm 1. fragmanı…

 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Çolpan, bulduğu evlenme cüzdanını tam açacağı sırada Sanem, onun dikkatini dağıtmak için Bora’ya tokat atıp onun kendisini aldattığını söyler. Herkes Bora’nın bu yaptığına çok kızar. Erman, oğluna arka çıkıyor ve oğlunun böyle bir şey yapmayacağını söyler. Evlilik cüzdanı ortadan kaybolur.

Efe, o kargaşada evlilik cüzdanını alıp Bora’nın yanına gider. Bora, Sanem’e evlilik iptali davası açacağını ve ondan avukatı olmasını ister. Sanem, Bora’nın kalbini çok kırdığını anlayıp ablasıyla birlikte onun evine gider. Bora’nın kendisinden ayrılacağını duyan Sanem, onunla konuşmaya çalışır.

Bora ise, onu dinlemez. Öte yandan Efe, Azra’nın sadece kendisiyle arkadaş olabileceğini söylemesine çok içerler ve Bora’yı arayıp başka bir kadınla konuşmuş gibi yapar. Azra, Efe’yi kıskanır. Efe, kız arkadaşıyla yemeğe çıkacağını söyleyip ondan yardım ister. Azra, kabul eder ve Efe için bir kombin hazırlar.

Efe, sevdiği o kadının o olduğunu söyler. Kuma olarak alınan Gülistan’ı, imam nikahlı kocası ve karısı oğlundan ayırıp memlekete göndermek ister. Gülistan, bir fırsatını bulup oğluyla birlikte kaçıp Çolpan’ın yanına gelip ondan yardım ister. Baran Çolpan’a gidip, ona Gülistan’ın akıl hastası olduğunu söyleyip bunu ona belgelerle ispat eder.

Berkin’in de, onun oğlu olmadığını söyler. Çolpan, doktorun ismini bir yerden hatırlar ve hemen Azra’yı arayıp yardım ister. Azra, doktorun sahte doğum belgesi düzenlediğini hatırlar. Efe’yle birlikte doktoru bulup, çocuğu olmayan bir karı koca gibi onunla konuşup sahte doğum belgesi düzenlemesini isterler.

O da kabul eder. Azra, Efe’nin doktorun yanında kendisini öptüğü için önce ona tokat atar. Sonra öper. Azra ile Efe, Gülistan’ı bindiği otobüsten indirip eve getirir. Erman, Çolpan’ı istemeye Bora’yla gelir. Kız isteme olduktan sonra Sanem, Bora’nın yalnız kalıp gittiğini görüp peşinden dışarı çıkar.

Ona, boşanmak istemediğini içeri girip evlendiklerini açıklamak istediğini söyler. Arkalarını döndüklerinde herkesin kendilerini duyduğunu görürler. Çolpan, duydukları karşısında düşüp bayılır.

Evlilik Hakkında Her Şey 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sanem İle Bora’nın Evlendiğini Herkes Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler