Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sanem İle Bora'nın...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sanem İle Bora’nın Evlendiğini Herkes Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sanem, evlilik cüzdanını annesi görmesin diye Bora’ya tokat atıp onun kendisini aldattığını söylüyor. Bora, Sanem’e bu yaptığı için çok kırılıp evlilik iptali başvurusunda bulunuyor. Azra, Efe’nin hoşlandığı kadının kendisi olduğunu anlayıp onu öpüyor. Erman, Çolpan’ı istemeye geliyor. Sanem, Bora’ya ondan boşanmak istemediğini söylüyor. Onların konuşmalarını herkes duyuyor. Sanem ile Bora’nın evlendiğini herkes öğreniyor.

Salı Dizileri 2022

Sanem İle Bora’nın Evlendiğini Herkes Öğreniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin, 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çolpan, bulduğu evlenme cüzdanını tam açacağı sırada Sanem, onun dikkatini dağıtmak için Bora’ya tokat atıp onun kendisini aldattığını söylüyor. Herkes Bora’nın bu yaptığına çok kızıyor. Erman, oğluna arka çıkıyor ve oğlunun böyle bir şey yapmayacağını söylüyor. Evlilik cüzdanı ortadan kayboluyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efe, o kargaşada evlilik cüzdanını alıp Bora’nın yanına gidiyor. Bora, Sanem’e evlilik iptali davası açacağını ve ondan avukatı olmasını istiyor. Sanem, Bora’nın kalbini çok kırdığını anlayıp ablasıyla birlikte onun evine gidiyor. Bora’nın kendisinden ayrılacağını duyan Sanem, onunla konuşmaya çalışıyor.

Bora ise, onu dinlemiyor. Öte yandan Efe, Azra’nın sadece kendisiyle arkadaş olabileceğini söylemesine çok içerliyor ve Bora’yı arayıp başka bir kadınla konuşmuş gibi yapıyor. Azra, Efe’yi kıskanıyor. Efe, kız arkadaşıyla yemeğe çıkacağını söyleyip ondan yardım istiyor. Azra, kabul ediyor ve Efe için bir kombin hazırlıyor.

Efe, sevdiği o kadının o olduğunu söylüyor. Kuma olarak alınan Gülistan’ı, imam nikahlı kocası ve karısı oğlundan ayırıp memlekete göndermek istiyor. Gülistan, bir fırsatını bulup oğluyla birlikte kaçıp Çolpan’ın yanına gelip ondan yardım istiyor. Baran Çolpan’a gidip, ona Gülistan’ın akıl hastası olduğunu söyleyip bunu ona belgelerle ispat ediyor.

Berkin’in de, onun oğlu olmadığını söylüyor. Çolpan, doktorun ismini bir yerden hatırlıyor ve hemen Azra’yı arayıp yardım istiyor. Azra, doktorun sahte doğum belgesi düzenlediğini hatırlıyor. Efe’yle birlikte doktoru bulup, çocuğu olmayan bir karı koca gibi onunla konuşup sahte doğum belgesi düzenlemesini istiyorlar.

O da kabul ediyor. Azra, Efe’nin doktorun yanında kendisini öptüğü için önce ona tokat atıyor. Sonra öpüyor. Azra ile Efe, Gülistan’ı bindiği otobüsten indirip eve getiriyor. Erman, Çolpan’ı istemeye Bora’yla geliyor. Kız isteme olduktan sonra Sanem, Bora’nın yalnız kalıp gittiğini görüp peşinden dışarı çıkıyor.

Ona, boşanmak istemediğini içeri girip evlendiklerini açıklamak istediğini söylüyor. Arkalarını döndüklerinde herkesin kendilerini duyduğunu görüyorlar. Çolpan, duydukları karşısında düşüp bayılıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Efe’ye Yeşil Işık Yakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler