Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Efe'ye Yeşil...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Efe’ye Yeşil Işık Yakıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 29. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azra, Efe’ye sadece arkadaş olduklarını söyler. Efe de, başka bir kadını arayınca Azra onu kıskanır. Sanem ile Bora, arasında gerginlik yaşanır. Bora Sanem’e, onun oyuncağı olmak istemediğini söyler. Kucağında bebeğiyle bir kadın Çolpan hanımdan yardım ister. Ona, kocasıyla karısından kendisini korumasını ister. Evlilik Hakkında Her Şey 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azra, Efe’ye yeşil ışık yakıyor.

Salı Dizileri 2022

Azra Efe’ye Yeşil Işık Yakıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 29. bölüm 2. fragmanında; Sanem ile Bora, boşanmak için mahkemeye gidiyor. Boşanmak istemeyen Bora, Sanem’le birlikte terapiste gidiyor. Efe, Azra’ya olan hislerini ona belli ediyor. Erman, Çolpan’ı istemek için eve geliyor. Çolpan, onun kahvesine tuz koymayı ihmal etmiyor. Azra, Efe’ye karşı hislerine engel olamıyor ve onu öpüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 29. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem ile Bora, uyandıklarında evlendiklerini ve Güneş’nin de kolunun kırık olduğunu öğrenir. Yalın’ın da ortada olmamasıyla işler iyice karışır. Onlar kendilerine gelmeden Çolpan Sanem’i arar.  Sanem, annesiyle yaptığı konuşmadan sonra, kendilerinin Trabzon’da, Çolpan Su’nun da yanında olduklarını öğrenir.

Güneş, hem kocasının nerede olduğunu hem de, kızının nerede olduğunu bilemezken, otel odasında Çolpan Su’yu bulur. Ama Yalın yoktur. Eve dönmek için arabalarına bindikleri zaman bagajdan Dilara çıkar. Dilara, bir gün önce neler yaşadıklarını onlara anlatmak için geri otele götürür.

Otel görevlileri onlara garip davranır. Sanem ile Bora, o gece neler yaşandığını kameralardan izler. Sanem, evlenmeden önce çiçek ister. Güneş, başka bir gelinden çiçek alırken kolunu kırar. Dilara, o gece neler olduğunu onlara bir bir anlatır. Altınları aldığını itiraf eden Dilara, onların elinden zor kurtulur.

Çolpan ile Erman, evlilik kararlarını açıklamak için aileyi bir araya getiren bir yemek düzenler. Azra, Yıldırım öldükten sonra Efe’nin kendisini o durumdan kurtarmak için annesiyle iş birliği yaptığını öğrenir. Onunla konuşmaya gider ve Efe, onun tüm pişmanlıklarını, yapmak istediklerini itiraf etmesini sağlar.

Azra, büyük bir rahatlıkla davasına odaklanır. Aslında Aziz, karısını aldatmıştır. Ekrem onun için Aziz’le defalarca kez tartıştığı ortaya çıkar. Bunu öğrenen Efe, ikiliyi bir araya getirir. Onlardan bu itirafı yapmalarını ister. Nagehan, kocasının kendisini aldattığını öğrenir. Her iki tarafın avukatı, kararı onlara bırakır.

Çolpan ile Erman’ın tüm aileyi toplayıp evlilik açıklaması yaptığı yemekte, Sanem ile Bora son anda yetişir. Gereken kutlamalardan sonra Çolpan, torununun çantasında bir evlenme cüzdanı görür. Sanem ile Bora, bunu saklamaya çalışsa da Çolpan, o evlenme cüzdanını açar. İkilinin evlenmesine, Çolpan karşı çıkacak mı?

Evlilik Hakkında Her Şey 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Efe’yi Kıskanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler