Ana SayfaDizilerHakim 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer Ozan'ın Teslim Olmaya Gittiğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Hakim 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer Ozan’ın Teslim Olmaya Gittiğini Öğreniyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Hakim, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Metehan, Cuma’yı öldürüyor. Babası da, suçu başkasının üstlenmesini sağlıyor. Azem, benzinliğe gidip görüntülerin birinin sildiğini öğreniyor ve görüntüleri silen kişinin peşine düşüyor. Yasemin, Cuma’nın suçunu üstlenen kişinin yalan söylediğini anlayıp, tekrar otopsi yapılmasını istiyor. Ozan’ın psikolojisi iyice bozuluyor ve Ceren’e birini öldürdüğünü ve teslim olmaya gittiğini söylüyor. Ömer, Ozan’ın teslim olmaya gittiğini öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Ömer Ozan’ın Teslim Olmaya Gittiğini Öğreniyor!

Hakim dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ömer, kendisine şantaj yapan gence silahını doğrultuyor. Ama onu Cevdet öldürüyor. Cevdet, Ömer’le birlikte cesedi götürüp bir ormana gömüyor. Metehan, annesinin de yardımıyla Cuma’yla yalnız kalıyor ve onu döve döve öldürüyor. Ertesi gün durumu Azem öğreniyor ve gidip Metehan’ı dövüyor.

HAKİM 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ona yardım edenin karısı olduğunu anlıyor ve onu bir daha kendisinden habersiz iş yapmaması konusunda son kez uyarıyor. Metehan’ın suçunu birisi üstleniyor. Rüzgar komiser, Cuma’nın otopsisini yapan doktoru tehdit edip önceden hazırlattığı otopsi raporunu imzalamaya zorluyor. Yasemin, bu işin peşini bırakmak istemiyor.

Ömer’le Yasemin, Cuma’nın annesinin yanına gidip acı haberi ona üzülerek veriyor. Kadın, ikinci çocuğunu da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Azem, Cuma’nın bir kukla olduğunu bilip oğlunu çarpan arabanın görüntülerine ulaşıyor. En son benzinliğe girdiğini görüyor. Benzinliğe gidip görüntüleri istiyor. Adam, birinin gelip görüntüleri sildiğini söylüyor.

Azem, adamı sıkıştırınca görüntüleri silen kişinin cebinde bir mekanın mendilini gördüğünü söylüyor. Gülbahar, Cevdet’in yanına gidip ona gece 12’ye kadar süresi olduğunu, eğer o saate kadar mallarını emniyetten çıkartıp kendisine teslim etmezse, Azem’e gidip bildiği her şeyi anlatacağını söylüyor.

Cevdet, bu işi tek başına yapıp Ömer’i karıştırmak istemiyor. Malları alan Cevdet, çatışmada yaralanıyor. Ömer, onu o şekilde malları teslim etmeye gönderemiyor. Gülbahar, tam Azem’in evine gidip ona her şeyi anlatacağı sırada Ömer’den telefon geliyor. Ömer ona, Cevdet’in yaralandığını malları kendisinin teslim edeceğini söylüyor.

Gülbahar, malları Ömer’den teslim alıyor. Ömer, onların yanından ayrıldıktan sonra onları polise ihbar ediyor. Gülbahar, mallarını polise yakalatıyor. Azem, her gün o mekana gidip bekliyor. Oraya kimlerin girip çıktığına bakıyor. Cevdet ile Ömer, hep orada buluşuyor. Deniz, Ozan’a aşık oluyor. Onun sevgilisi olduğunu duyunca Ozan’a güveni yıkılıyor.

Ceren, Ozan’a o kızın kim olduğunu soruyor. Ozan, Ceren’e onunla aralarındaki her şeyin bittiğini söylüyor ve ona, Deniz’in öldürdüğü çocuğun ablası olduğunu, şimdide teslim olmaya gittiğini söylüyor. Hemen Ceren, Ömer’i arıyor. Ömer, telefon çekmediği için kapıya doğru yürüyor.

Ceren, Ozan’ın polise teslim olmaya gittiğini söylüyor. Azem, Ömer’i orada görüyor. Ömer, hemen oğlunu durdurmak için yola çıkıyor.

Hakim 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Cuma’nın Ölümüyle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler