Ana SayfaDizilerHakim 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Cuma'nın Ölümüyle Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Hakim 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Cuma’nın Ölümüyle Yıkılıyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Hakim, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Cevdet’le buluşup ona işin renginin değiştiğini taksiciyi öldürdüğünü söyler. Azem, benzinlikteki görüntülerin peşine düşer ve birinin sildiğini öğrenir. Azem’in büyük oğlu, Cuma’yı hapishanede öldürür. Cuma’nın ölümünden sonra ailesi yıkılır. Hakim 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ozan, Cuma’nın ölümüyle yıkılıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Ozan Cuma’nın Ölümüyle Yıkılıyor!

Hakim 4. bölüm 2. fragmanında; Ozan, Cuma’nın öldüğünü öğrenince isyan ediyor. Babasına, daha kaç kişinin kendisi yüzünden öleceğini söylüyor ve teslim olsa idi bunların olmayacağını düşünüyor. Azem, Gülbahar’dan şüpheleniyor. Onu yanına çağırıp gerçekleri anlatmasını istiyor. Gülbahar, düştüğü durumdan kurtulmaya çalışıyor.

İşte Hakim 4. bölüm 2. fragmanı…

HAKİM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Cevdet’in düzenlediği akşam yemeğine Yasemin’in de gelmesi Semra’yı rahatsız eder. Onun Ömer’le bir ilişkisi olduğunu zanneder ve onu uyarır. Ömer, Semra’ya hala karısını sevdiğini, bundan şüphe etmesine gerek olmadığını, daha büyük derdi olduğunu ve Ozan’ın uyuşturucu kullanmaya başladığını, bu yüzden moralinin bozuk olduğunu söyler.

Semra, Ozan’ın bu yüzden garip davrandığını zanneder. Ömer’i birisi arar ve oğlunun ne yaptığını bildiğini söyler. Daha sonra Ömer’e, Ozan’ın arabasındaki kanları silerken görüntüleri gelir. Azem, karısından kendisinden habersiz bir şey yapmamasını ister. O ise, hapishanedeki oğlunu arayıp Cuma’nın işini bitirmesini ister.

Yasemin, Cuma’nın suçsuz olduğunu anlar ve onun can güvenliğinin sağlanması için hapishane müdürüyle konuşur. Eğer Cuma’ya bir şey olursa onun da başının yanacağını söyler. Müdür, Cuma’nın korunması için emir verir. Ama gardiyanlardan biri parayla Cuma’nın öldürülmesi için gereken ortamı ayarlar.

Ömer, kendisine görüntüleri gönderen kişinin taksici olduğunu öğrenip onun evine gider. Onun babasıyla konuşur. Azem, görüşme teklifini kabul etmeyen Ömer’in karşısına bir kafede çıkar. Ona, kendisine bir düşmanlığı olup olmadığını merak ettiğini söyler. Ömer, arabasının çalındığını ve o kazaya karıştığını, başka da onunla konuşacak bir şeyi olmadığını, kendisini suçlamak için şüpheden daha çok şeye ihtiyacı olduğunu söyler.

Taksici Ömer’den 100 bin dolar ister. Ömer, bu parayı bulamayacağı için Semra’dan ister. Semra, Ayşe’yi arayıp Ömer’in kendisinden 100 bin dolar istediğini, onun başının dertte olacağından endişelendiğini söyler. Ayşe, Ömer’i takibe alır. Azem, gece yarısı Yasemin’in evine gider.

Yasemin ona Cuma’nın suçsuz olduğunu söyler. Azem, o zaman kendisine bu düşüncesinin sebebini açıklamasını ister. Yasemin, bilgi veremeyeceğini söyler. Ömer, Yasemin’in yanına Azem’in geldiğini öğrenip onun yanına gider. Yasemin, kapıda Ömer’e sarılır. Ayşe, onları öyle görünce aralarında bir şey olduğunu düşünmeye başlar.

Ömer, silahını alıp taksiciyle görüşmeye gider. Ona, parayı verdikten sonra kendisini tehdit etmeye devam etmeyeceğini bilemediğini söyleyip ona silahını doğrultur ve onu vurur.

Hakim 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İşin Rengi Değişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler