Ana SayfaDizilerKardeşlerim 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emir Yaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emir Yaşıyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 49. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ömer, son anda Oğulcan’ı düştüğü çukurdan kurtarıyor. Gönül, motosikletin parasını Oğulcan’ın patronuna ödüyor. Dans yarışmasında Ataman koleji birinci oluyor. Şengül, tahliye oluyor. Zehra, Gönül’ün restoranına adam gönderip talan ettiriyor. Orhan, bunu Şengül’ün yaptırdığını düşünüp ondan boşanmak istiyor. Harika, Emir’in elinden kurtulmak için ona bayıltıcı sprey sıkıyor. Süsen ile Asiye, Harika’nın yanına gidiyor. Emir, arabasıyla göle batıyor. Kardeşlerim 50. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emir, yaşıyor mu?

Cumartesi Dizileri 2022

Emir Yaşıyor Mu?

Kardeşlerim 50. bölüm 1. fragmanında; Asiye, Süsen ve Harika, hemen emniyete durumu bildiriyorlar. Arama çalışmalarında araba bulunup gölden çıkarılıyor. Emir, arabada çıkmıyor. Onun sürüklenmiş olabileceği düşünülüyor ve Emir, bulunuyor. Gölgen çıkarılan Emir, yaşıyor mu?

İşte Kardeşlerim 50. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 49. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Harika, annesiyle Akif’in nikahını sabote edenin Nezahat olduğunu anlıyor. Suzan da bunu anlayınca, nikah masasına tekrar oturup Akif’le evleniyor. Nikahtan sonra Ömer, Süsen’in arabasıyla Oğulcan’ın gittiği inşaata gidiyor ve onu çukurun içinde buluyor. Onu oradan kurtarıp eve getiriyor.

Oğulcan, kurtarılıyor. Ancak motosiklet kurtarılamıyor. Oğulcan’ın patronu polislerle gelip, onu motosikletini çalmakla suçluyor. O sırada Gönül gelip, adama motosikletin parasını ödeyip, şikayetini geri aldırıyor. Şengül, hapishanede koğuş ağasıyla kavga ediyor ve koğuşun yeni ağası oluyor.

Ama o ağalığı kabul etmiyor. Aybike, Gönül’ün babasını ellerinden alacağını düşünüp ona borçlu kalmak istemiyor. Asiye ile Doruk, müdürün yanına gidip yarışmada dörtlü olarak performans sergilemek istediklerini söylüyor. O da kabul ediyor. Aybike, yarışmadan alınacak ödülle Gönül’ün parasını ödemeyi düşünüyor.

Dörtlü yarışmaya aralıksız çalışıyor. Disiplin kurulu Oğulcan ile Ömer, için toplanıyor. Harika, annesi kurula girmeden önce ona, olayın aslını anlatıyor. Suzan, kurulda Ömer ile Oğulcan’ın masum olduğunu, Emir ile Tolga’nın onları kavga etmeye mecbur bıraktıklarını, eğer Ömer ile Oğulcan’a ceza verilirse, kendisininde Emir ile Tolga’ya dava açacağını söylüyor.

Oğlucan ile Ömer, ceza almıyor. Emir ile Tolga, üç gün okuldan uzaklaştırma alıyor. Liseler arası dans yarışmasında Ataman koleji birinci oluyor. Şengül, hapishanede başından geçenleri Zehra’ya anlatıyor. Gönül’ün kocasını elinden alıp yuvasını yıkmaya çalıştığını söylüyor.

Şengül, serbest bırakılıyor. Aynı gün Zehra, Şengül’den habersiz tanıdıklarını arayıp Gönül’ün restoranını talan ettiriyor. Adamlar Gönül’e de, Şengül’ün selamı olduğunu söylüyor. Orhan, durumu öğrenip eve geliyor ve Şengül’ün savunmasını dinlemiyor. Ondan boşanmak istediğini söylüyor.

Emir, Harika’yı alıp ıssız bir yere götürüyor ve onun annesine her şeyi anlattığını bildiğini söylüyor. Harika Emir’den korkup ona bayıltıcı sprey sıkıyor. Hemen Süsen’i arayıp yardım istiyor. Süsen Asiye ile birlikte onun dediği yere geliyor. Emir, kendisine gelince bir kez daha sprey sıkıyor. Süsen, yanlışlıkla Emir’in arabasına çarpıyor ve araba göle düşüyor.

Kardeşlerim 49. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif’in Teklifi Nebahat’ı Şok Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler