Ana SayfaDizilerKardeşlerim 49. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif'in Teklifi Nebahat'ı Şok Ediyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 49. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif’in Teklifi Nebahat’ı Şok Ediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 49. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aybike ile Asiye, Oğulcan’dan haber alamaz. Oğulcan ise, umutsuzca kurtarılmayı bekler. Gönül’ün dükkanını birileri yıkıp döker. Nebahat ile Ayla, Suzan ile Akif’in nikahlarının iptal olmasını büyük bir sevinçle kutlar. Şengül’ün tahliye günü gelir. Bu sırada Gönül, Orhan’a çok iyi bakar. Orhan, ilk kez evde büyük bir huzur yaşar. Kardeşlerim 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akif’in teklifi, Nebahat’ı şok ediyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Akif’in Teklifi Nebahat’ı Şok Ediyor!

Kardeşlerim 49. bölüm 2. fragmanında; Ataman kolejinin dans performanslarını sunuyor. Suzan’ın gönlünü alan Akif, onu tekrar nikah masasına oturtuyor ve evleniyor. Ömer ile Oğulcan, disiplin kuruluna gidiyor. Ayla’nın isteğiyle ikili okuldan mı kovulacak? Akif, Nebahat’ten intikamını almak için onun karşısına geçiyor ve krem işinde Suzan’ı da ortak etmezlerse bu işi yapmalarına izin vermeyeceğini söylüyor. Harika’nın gözü önünde Emir, arabasıyla göle düşüyor.

İşte Kardeşlerim 49. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Çocuklar zehirleniyor ve hastaneye kaldırılır. Şengül, yaptığı şeyi itiraf eder. Polis gelip Şengül’ü götürür. Gönül, ondan şikayetçi olmaz. Orhan, Şengül’ün bu yaptığını affetmez ve ondan şikayetçi olur. Şengül, böcek ilacıyla çocuklarını ve yeğenlerini zehirlemek suçundan hapse atılır.

Oradaki koğuş ağası kadın onun suçunu öğrenip Şengül’e göz açtırmaz. Çocuklar hastaneden çıkar. Oğulcan, bir büfede dağıtım görevlisi olarak işe başlar. Patronu ona verdiği motosikleti gözünden sakınır. Emir, Harika’ya çok kötü davranır.

Harika da, onunla lüks lokantalara gidip lüks arabalarla gezebilmek için onun aşağılamalarına ses çıkartmaz. Oğulcan, bu durumu fark edip Harika’yla konuşur. Liseler arası dans yarışması olduğunu öğrenen okul müdürü, Asiye ile Doruk’la konuşur ve iki günleri olduğunu söyler.

Önce okulda yapılacak dans yarışmasında birinci çift seçilecek ve seçilen çift liseler arası dans yarışmasında okulu temsil edecek. İki gün içinde hazırlanabileceğini düşünen 4 çift yarışmaya başvurur. Harika Emir ile, Ömer Süsen ile, Doruk Asiye ile, Tolga da Emir’in kardeşiyle katılır.

Emir, Tolga ile birlikte Oğulcan’ın motosikletini alıp saklarlar. Motosikletin yerini söyleme karşılığında ondan Ömer sahneye çıktığında içi boya dolu kovanın ipini çekmesini isterler. Oda, kabul etmek zorunda kalır. En son gösteriye çıkan Ömer’in başına boya dolu kova dökülür.

Suzan ile Akif’in nikah günü gelir. Nebahat, Akif’in düğün organizasyonunu yapan kadınla anlaşır. Tam nikah başlayacağı sırada Akif, Suzan’a ona bestelediği şarkının videosunu ona izlettirmek ister. Ama videoda, Akif ile Nebahat’ın mutlu aile pozları çıkar. Üzerine Akif’in Suzan hakkında söylediği kötü sözler de yayınlanınca Suzan, nikah masasından kalkıp gider.

Oğulcan, motosikletini bir inşaat kuyusunda bulur. Almaya çalışırken içine düşer. Bir çimento arabası gelir ve kuyuya çimento boşaltmaya başlar. Oğulcan, sesini kimseye duyuramaz. Harika, annesinin nikah öncesi Emir ile Tolga’nın Oğulcan’ı motosikletini saklayarak bunu yapmaya zorladığını anlatır. Ömer, Oğulcan’ı kurtaracak mı?

Kardeşlerim 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Orhan’ı Gönül’e Kaptırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler