Ana SayfaDizilerYasak Elma 140. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Kumru'yu Ekin'den Ayırmak İçin...

İlgili Postlar

Yasak Elma 140. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Kumru’yu Ekin’den Ayırmak İçin Plan Yapıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 140. yeni bölümüyle 25 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ender, Doğan’a misilleme yapıp, yan yalıyı kurşunlatıp ondan şikayetçi olur. Yıldız, annesinin borçlarını ödemek için gerdanlığını satmak ister. Ama Doğan’ın bundan haberi olur. Doğan, Yıldız’a gerdanlığı geri alır. Üzerine ona çok pahalı bir yüzük hediye eder. Birde ona banka hesabı açar. Kumru, Ekin’i eve yemeğe davet eder. Doğan, onların ilişkisini onaylamayınca Kumru, evi terk eder. Ekin ile Doğan, yumruklu tartışma yaşar ve Doğan düşüp kafasından yaralanır. Yasak Elma 140. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doğan, Kumru’yu Ekin’den ayırmak için plan yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Kumru’yu Ekin’den Ayırmak İçin Plan Yapıyor!

Yasak Elma 140. bölüm 1. fragmanında; Doğan, kendisine geldikten sonra Ekin’in kafasına sert bir cisimle vuruyor. Daha sonra kızını Ekin’den ayırmak için bir plan yapıyor. Kumru, Ekin’den aldığı mesajla yıkılıyor. Yıldız ile Doğan, Kumru’yu evlendirmek için ona yeni damat adayları buluyor.

İşte Yasak Elma 140. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 139. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru ile Ekin’in sevgili olduklarını Doğan hariç herkes öğrenir. Handan, onların ilişkilerinin başlamasına çok sevinir ve onları hediyelere boğar. Bu arada iyice parasız kalan Handan, bir an evvel kredinin onaylanmasını bekler. Doğan, onun imzasını taklit ettiğini anlar. Ama parayı çekmesini bekler.

Ender, Doğan’ın şikayeti üzerine gidip emniyette ifade verir. Onun bu yaptığını hazmedemeyen Ender, Doğan’la konuşmaya gider ve onun konuşmalarını kaydeder. Kendi oturduğu Çağatay’ın yalısını kurşunlatıp Doğan’dan intikam almak ister. Doğan, yan yalıyı kurşunlatma suçundan emniyete götürülür.

Kumru, özel yapım çantalarının internet üzerinden satıldığını fark eder. Doğan da kızına, bu işi araştırmasını ister. Asuman ile Yıldız, tutuşmaya başlar. Yıldız, Çağatay’ı arayıp Halit Can’ın, gelecek yılki okul parasının peşin istendiğini söyler. Çağatay okula 150 bin lira gönderir.

Yıldız, okulu arayıp yanlışlık olduğunu o parayı kendisine iade etmelerini ister. O parayla annesinin borcunun bir kısmını öder. Kalan kısmı için gerdanlığını annesine verip satmasını ister. Asuman, gerdanlığı satmaya gittiğinden Doğan’ın haberi olur. Doğan, gerdanlığı alıp Yıldız’a geri verir ve bir daha paraya ihtiyacı varsa kendisinden istemesini söyler.

Ona çok güzel bir yüzük hediye eder. Birde, ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir banka hesabı açıp cüzdanını ona verir. Handan’ın beş parasız kaldığını Emir’de öğrenir. Kumru, Ekin’i eve yemeğe davet eder ve o yemekte babasına ilişkilerini açıklamak ister. Doğan, yemekte Ekin’e, sakın kızıyla evlenmeyi düşünmemesini ister.

Ekin, Doğan’ın kendisine imalı konuşmalarından rahatsız olup masayı terk eder. Kumru da, babasına çok kızar ve o da evi terk eder. Doğan, kızını geri getirmek için Ekin’in evine gider. İkili büyük bir tartışma yaşar ve yumruklaşmaya başlarlar. Arbede sırasında Doğan, düşüp kapasını merdivenlere çarpıp bayılır.

Yasak Elma 140. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan’a Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler