Ana SayfaDizilerYasak Elma 140. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Yasak Elma 140. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan’a Ne Olacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 139. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ender, Doğan’a misilleme yapıp, yan yalıyı kurşunlatıp ondan şikayetçi oluyor. Yıldız, annesinin borçlarını ödemek için gerdanlığını satmak istiyor. Ama Doğan’ın bundan haberi oluyor. Doğan, Yıldız’a gerdanlığı geri alıyor. Üzerine ona çok pahalı bir yüzük hediye ediyor. Birde ona banka hesabı açıyor. Kumru, Ekin’i eve yemeğe davet ediyor. Doğan, onların ilişkisini onaylamayınca Kumru, evi terk ediyor. Ekin ile Doğan, yumruklu tartışma yaşıyor ve Doğan düşüp kafasından yaralanıyor. Doğan’a ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan’a Ne Olacak?

Yasak elma dizisinin 140. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kumru ile Ekin’in sevgili olduklarını Doğan hariç herkes öğreniyor. Handan, onların ilişkilerinin başlamasına çok seviniyor ve onları hediyelere boğuyor. Bu arada iyice parasız kalan Handan, bir an evvel kredinin onaylanmasını bekliyor. Doğan, onun imzasını taklit ettiğini anlıyor. Ama parayı çekmesini bekliyor.

YASAK ELMA 139. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, Doğan’ın şikayeti üzerine gidip emniyette ifade veriyor. Onun bu yaptığını hazmedemeyen Ender, Doğan’la konuşmaya gidiyor ve onun konuşmalarını kaydediyor. Kendi oturduğu Çağatay’ın yalısını kurşunlatıp Doğan’dan intikam almak istiyor. Doğan, yan yalıyı kurşunlatma suçundan emniyete götürülüyor.

Kumru, özel yapım çantalarının internet üzerinden satıldığını fark ediyor. Doğan da kızına, bu işi araştırmasını istiyor. Asuman ile Yıldız, tutuşmaya başlıyor. Yıldız, Çağatay’ı arayıp Halit Can’ın, gelecek yılki okul parasının peşin istendiğini söylüyor. Çağatay okula 150 bin lira gönderiyor.

Yıldız, okulu arayıp yanlışlık olduğunu o parayı kendisine iade etmelerini istiyor. O parayla annesinin borcunun bir kısmını ödüyor. Kalan kısmı için gerdanlığını annesine verip satmasını istiyor. Asuman, gerdanlığı satmaya gittiğinden Doğan’ın haberi oluyor. Doğan, gerdanlığı alıp Yıldız’a geri veriyor ve bir daha paraya ihtiyacı varsa kendisinden istemesini söylüyor.

Ona çok güzel bir yüzük hediye ediyor. Birde, ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir banka hesabı açıp cüzdanını ona veriyor. Handan’ın beş parasız kaldığını Emir’de öğreniyor. Kumru, Ekin’i eve yemeğe davet ediyor ve o yemekte babasına ilişkilerini açıklamak istiyor. Doğan, yemekte Ekin’e, sakın kızıyla evlenmeyi düşünmemesini istiyor.

Ekin, Doğan’ın kendisine imalı konuşmalarından rahatsız olup masayı terk ediyor. Kumru da, babasına çok kızıyor ve o da evi terk ediyor. Doğan, kızını geri getirmek için Ekin’in evine gidiyor. İkili büyük bir tartışma yaşıyor ve yumruklaşmaya başlıyorlar. Arbede sırasında Doğan, düşüp kapasını merdivenlere çarpıp bayılıyor.

Yasak Elma 139. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler