Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri Nalan'ı Kurtarmak İçin Yemin...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri Nalan’ı Kurtarmak İçin Yemin Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 40. yeni bölümüyle 21 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Feride, Nalan’ın Hayri’ye olan ilgisini anlar. Nalan, bu durumunu kabullenmeyip Sedat’la yakınlaşmak ister. Selen, Levent’i alıkoyan adamın para istemesinden sonra Cavit’den yardım ister. Cavit, Levent’i de paraları da kurtarır. Nalan, annesinin Manolya ağacını Hafize’yle birlikte söktüğünü görüp üzülür. Ertesi gün Hayri’yle sahile gider. Ona cüzdanından aldığı fotoğrafı verir. Hayri, Nalan’a her şeyi anlatmak ister. Camdaki Kız 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hayri, Nalan’ı kurtarmak için yemin ediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Hayri Nalan’ı Kurtarmak İçin Yemin Ediyor!

Camdaki Kız 40. bölüm 1. fragmanında; Hayri, Nalan’a kendisine kızıp kızmadığını sorarken kolunu tutuyor. Cana, onların fotoğraflarını çektirip Feride’ye gösteriyor. Feride, öfkeyle eve geliyor ve Nalan’ın korsesini yeniden çıkartıyor. O korse çıkalı Nalan’ın yalan söylemeye başladığını düşünüyor. Muzo, Selen’i Pera’nın atölyesinden kovuyor. Hayri, Feride’nin Nalan’a zulüm yaptığını anlıyor ve onu kurtarmak için yemin ediyor.

İşte Camdaki Kız 40. bölüm 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Billur’un gönlünü almak için onun yanına gider. Yolda, arabada Hayri’nin cüzdanını bulur. İçini açtığında kendisinin fotoğrafını görür. Gidip Billur’dan özür diler ve onun haklı olabileceğini söyler. Hayri’nin kendisine aşık olduğundan artık emin olan Nalan, eve döndüğünde ona bir şey belli etmemek için eli ayağına dolanır.

Feride, camdan onları izler. Hemen odaya gizlenir ve Nalan’ın Billur’la yaptığı konuşmayı duyar. Hemen kızının yanına gidip kiminle karşılaştığını ve neyi belli etmediğin sorar. Oda hemen lafı geçiştirir. Feride, Nalan’ın çantasını boşaltıp onun ne sakladığını bulmaya çalışır.

Nalan, cüzdanı saklamayı başarır. Annesi gittikten sonra Hayri’nin cüzdanını aşağıya bırakır. Feride, Nalan’ın cüzdanı bıraktığını görüp içine bakar. İçinde fotoğrafı göremez. Tako, Hayri’ye cüzdanını verir ve cüzdanı Feride’nın bulduğunu söyler. Hayri, cüzdanın içinde fotoğrafı bulamayınca Feride’nin görüş aldığını düşünmeye başlar.

Feride, kapıdaki manolya ağacını görür. Tako’yu çağırıp o manolya ağacını kimin diktiğini sorar. Oda Hayri olduğunu söyleyince onu yanına çağırır. Hayri, korkarak Feride’nin yanına gider. Feride, onun şoför kızının da onun patronu olduğunu unutmamasını, eğer unutursa onun canına okuyacağını söyler.

Nalan, Sedat’la birlikte vakit geçirip Hayri’yi aklından çıkartmak ister. Sedat, Nalan’daki bu değişime çok şaşırır. O gün Cana, onu dışarı çağırsa da onun yanına gitmez. Karısıyla birlikte olur. Pera, Muzo’ya ondan hoşlandığını itiraf eder. Muzo’da, onu ret eder. Nalan’la konuştuktan sonra Muzo fikrini değiştirir ve Pera’yla denemeye karar verir.

Selen, Pera’nın Muzo’yu bir şekilde üzeceğini düşünüp onunla konuşmaya gider. Onun konuşmalarını Muzo duyup Selen’i uyarır. Nalan, gece yarısı annesinin Manolya ağacını Hafize’yle birlikte söktüğünü görür. Sabaha kadar uyuyamayıp üzülür. Sabah kalkıp Hayri’yle sahile gider. Yolda ona cüzdanından aldığı fotoğrafı verir. Hayri Nalan’a, eğer dinlerse ona her şeyi anlatabileceğini söyler.

Camdaki Kız 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Nalan’a Aşık Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler