Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Nalan'a Aşık Olduğunu İtiraf...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Nalan’a Aşık Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 39. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Feride, Nalan’ın hareketlerinden gizlice dinlediği konuşmalarından onun Hayri’ye olan ilgisini anlıyor. Nalan, bu durumunu kabullenmeyi Sedat’la yakınlaşmak istiyor. Selen, Levent’i alıkoyan adamın para istemesinden sonra Cavit’den yardım istiyor. Cavit, Levent’i de paraları da kurtarıyor. Nalan, annesinin Manolya ağacını Hafize’yle birlikte söktüğünü görüp üzülüyor. Ertesi gün Hayri’yle sahile gidiyor. Ona cüzdanından aldığı fotoğrafı veriyor. Hayri, Nalan’a aşık olduğunu itiraf edecek mi?

Perşembe Dizileri 2022

Hayri Nalan’a Aşık Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

Camdaki Kız dizisinin 40. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, Billur’un gönlünü almak için onun yanına gidiyor. Yolda, arabada Hayri’nin cüzdanını buluyor. İçini açtığında kendisinin fotoğrafını görüyor. Gidip Billur’dan özür diliyor ve onun haklı olabileceğini söylüyor. Hayri’nin kendisine aşık olduğundan artık emin olan Nalan, eve döndüğünde ona bir şey belli etmemek için eli ayağına dolanıyor.

CAMDAKİ KIZ 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, camdan onları izliyor. Hemen odaya gizleniyor ve Nalan’ın Billur’la yaptığı konuşmayı duyuyor. Hemen kızının yanına gidip kiminle karşılaştığını ve neyi belli etmediğin soruyor. Oda hemen lafı geçiştiriyor. Feride, Nalan’ın çantasını boşaltıp onun ne sakladığını bulmaya çalışıyor.

Nalan, cüzdanı saklamayı başarıyor. Annesi gittikten sonra Hayri’nin cüzdanını aşağıya bırakıyor. Feride, Nalan’ın cüzdanı bıraktığını görüp içine bakıyor. İçinde fotoğrafı göremiyor. Tako, Hayri’ye cüzdanını veriyor ve cüzdanı Feride’nın bulduğunu söylüyor. Hayri, cüzdanın içinde fotoğrafı bulamayınca Feride’nin görüş aldığını düşünmeye başlıyor.

Feride, kapıdaki manolya ağacını görüyor. Tako’yu çağırıp o manolya ağacını kimin diktiğini soruyor. Oda Hayri olduğunu söyleyince onu yanına çağırıyor. Hayri, korkarak Feride’nin yanına gidiyor. Feride, onun şoför kızının da onun patronu olduğunu unutmamasını, eğer unutursa onun canına okuyacağını söylüyor.

Nalan, Sedat’la birlikte vakit geçirip Hayri’yi aklından çıkartmak istiyor. Sedat, Nalan’daki bu değişime çok şaşırıyor. O gün Cana, onu dışarı çağırsa da onun yanına gitmiyor. Karısıyla birlikte oluyor. Pera, Muzo’ya ondan hoşlandığını itiraf ediyor. Muzo’da, onu ret ediyor. Nalan’la konuştuktan sonra Muzo fikrini değiştiriyor ve Pera’yla denemeye karar veriyor.

Selen, Pera’nın Muzo’yu bir şekilde üzeceğini düşünüp onunla konuşmaya gidiyor. Onun konuşmalarını Muzo duyup Selen’i uyarıyor. Nalan, gece yarısı annesinin Manolya ağacını Hafize’yle birlikte söktüğünü görüyor. Sabaha kadar uyuyamayıp üzülüyor. Sabah kalkıp Hayri’yle sahile gidiyor. Yolda ona cüzdanından aldığı fotoğrafı veriyor. Hayri Nalan’a, eğer dinlerse ona her şeyi anlatabileceğini söylüyor.

Camdaki Kız 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Hayri’ye Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler