Ana SayfaDizilerYasak Elma 139. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Yasak Elma 139. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Ölecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 139. yeni bölümüyle 18 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Doğan’a Çağatay’a oynadığı oyunu itiraf eder. Handan, zengin bir bankacı bulup onunla birlikte olur. Doğan’ın imzasını taklit edip yüklü kredi çekmeye hazırlanır. Ekin, Handan’ın söylediklerine inanmaya başlar. Yıldız, Ender’in terk edildiğini magazincilere açıklar. Ender, Yıldız’a tuzak kurmaya çalışırken Doğan ona tuzak kurar. Yasak Elma 139. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doğan, ölecek mi?

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Ölecek Mi?

Yasak Elma 139. bölüm 1. fragmanında; Kumru, Ekin’le olan ilişkisini açıklıyor. Ekin, yemeğe Kumru’nun evine geliyor. Handan da, bu fırsatı kaçırmıyor ve Doğan’ı kışkırtmak için uğraşıyor. Doğan, Ekin’e babasını da sevmediğini söylüyor. Ekin, masayı terk ediyor. Kumru’da evi terk ediyor. Doğan kızını almak için Ekin’in evine gittiğinde ikili yumruklaşıyor. Doğan, düşüp yaralanıyor.

İşte Yasak Elma 139. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 138. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, Yıldız’ın kendisiyle oyun oynadığını anladıktan sonra fena bozulur. Yıldız Doğan’a, Çağatay’a oynadığı oyunu itiraf eder. Doğan, Yıldız’ın yaptığına çok kızar. Ona bir daha Çağatay’ın ismini duymak istemediğini söyler. Kumru, Yıldız ile babasının evliliklerinin gerçek olduğunu duyunca çok öfkelenir.

Üzerine bir de Asuman’ın, Yıldız’ın çocuk yaptıktan sonra Kumru’nun evde kalamayacağını söylemesiyle deliye döner. Babasını arayıp konuşmak istediğini söyler. Handan Ekin’e, Kumru’nun babasından hala şiddet gördüğünü söyler. Ekin, ona inanamaz. Handan, Kumru’yu görmeye gelir ve özellikle koluna çay döker.

Kumru’nun kolu yanar. Doğan eve geldiğinde Kumru onunla tartışır ve evden çıkıp Ekin’in yanına gider. Ekin ile Kumru, o geceyi birlikte geçirir. Sabah Handan Ekin’i arayıp Kumru’nun babasıyla tartıştığını, babasının onun üzerine çay fırlatmış olduğunu anlatır. Ekin, Kumru’nun gerçekten babasından şiddet gördüğünü düşünmeye başlar.

Ona, aldığı hisseleri ona vermek istediğini, babasına bir şey olursa mirasın üvey annesine bölüneceği için güçlü olmasını istediğini söyler. Kumru da kabul eder. Doğan Yıldız’ı, bir davete götürür. Yıldız, kameraların karşısına çıkıp Doğan’la mutluluklarını anlatır. Ender’in arabadan indiğini görünce de onlara, Ender’in yeni terk edildiğini, ona bir şey sormalarını söyler.

Ender, gazetecilerin soruları karşısında çok sinirlenir. Asuman’ın borç aldığı tefeci eve gelir. Yıldız’dan gizli, Kumru’nun çantalarını alıp Caner’le Emir’e sattırır. İkinci çantanın satışında Caner ile Emir, soyulur. Asuman durumu Yıldız’a anlatmak zorunda kalır. Handan, ünlü bir bankacıyla özellikle tanışır ve adamla birlikte olur.

Ona kredi çekeceğini, Doğan Yıldırım’da kendisine kefil olacağını, onun eski kocası olduğunu söyler. Adam Doğan’ın adını duyunca hemen kredi için işlemlere başlar. Doğan, Handan’ın imzasını taklit ettiğini anlar. Ama şimdilik susmayı tercih eder. Eve silahlı saldırı olur.

Bir güvenlik görevlisi yaralanır. Doğan emniyete gidip, Ender’in karısını ölümle tehdit ettiğini söyleyip ondan şikayetçi olur. Polisler Ender’i göz altına alır.

Yasak Elma 139. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Ender’e Tuzak Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler