Ana SayfaDizilerYasak Elma 139. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Ender'e Tuzak Kuruyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 139. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Ender’e Tuzak Kuruyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 138. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Doğan’a Çağatay’a oynadığı oyunu itiraf ediyor. Handan, zengin bir bankacı bulup onunla birlikte oluyor. Doğan’ın imzasını taklit edip yüklü kredi çekmeye hazırlanıyor. Ekin, Handan’ın söylediklerine inanmaya başlıyor. Yıldız, Ender’in terk edildiğini magazincilere açıklıyor. Ender, Yıldız’a tuzak kurmaya çalışırken Doğan ona tuzak kuruyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Ender’e Tuzak Kuruyor!

Yasak Elma dizisinin 139. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay, Yıldız’ın kendisiyle oyun oynadığını anladıktan sonra fena bozuluyor. Yıldız Doğan’a, Çağatay’a oynadığı oyunu itiraf ediyor. Doğan, Yıldız’ın yaptığına çok kızıyor. Ona bir daha Çağatay’ın ismini duymak istemediğini söylüyor. Kumru, Yıldız ile babasının evliliklerinin gerçek olduğunu duyunca çok öfkeleniyor.

YASAK ELMA 138. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Üzerine bir de Asuman’ın, Yıldız’ın çocuk yaptıktan sonra Kumru’nun evde kalamayacağını söylemesiyle deliye dönüyor. Babasını arayıp konuşmak istediğini söylüyor. Handan Ekin’e, Kumru’nun babasından hala şiddet gördüğünü söylüyor. Ekin, ona inanamıyor. Handan, Kumru’yu görmeye geliyor ve özellikle koluna çay döküyor.

Kumru’nun kolu yanıyor. Doğan eve geldiğinde Kumru onunla tartışıyor ve evden çıkıp Ekin’in yanına gidiyor. Ekin ile Kumru, o geceyi birlikte geçiriyor. Sabah Handan Ekin’i arayıp Kumru’nun babasıyla tartıştığını, babasının onun üzerine çay fırlatmış olduğunu anlatıyor. Ekin, Kumru’nun gerçekten babasından şiddet gördüğünü düşünmeye başlıyor.

Ona, aldığı hisseleri ona vermek istediğini, babasına bir şey olursa mirasın üvey annesine bölüneceği için güçlü olmasını istediğini söylüyor. Kumru da kabul ediyor. Doğan Yıldız’ı, bir davete götürüyor. Yıldız, kameraların karşısına çıkıp Doğan’la mutluluklarını anlatıyor. Ender’in arabadan indiğini görünce de onlara, Ender’in yeni terk edildiğini, ona bir şey sormalarını söylüyor.

Ender, gazetecilerin soruları karşısında çok sinirleniyor. Asuman’ın borç aldığı tefeci eve geliyor. Yıldız’dan gizli, Kumru’nun çantalarını alıp Caner’le Emir’e sattırıyor. İkinci çantanın satışında Caner ile Emir, soyuluyor. Asuman durumu Yıldız’a anlatmak zorunda kalıyor. Handan, ünlü bir bankacıyla özellikle tanışıyor ve adamla birlikte oluyor.

Ona kredi çekeceğini, Doğan Yıldırım’da kendisine kefil olacağını, onun eski kocası olduğunu söylüyor. Adam Doğan’ın adını duyunca hemen kredi için işlemlere başlıyor. Doğan, Handan’ın imzasını taklit ettiğini anlıyor. Ama şimdilik susmayı tercih ediyor. Eve silahlı saldırı oluyor.

Bir güvenlik görevlisi yaralanıyor. Doğan emniyete gidip, Ender’in karısını ölümle tehdit ettiğini söyleyip ondan şikayetçi oluyor. Polisler Ender’i göz altına alıyor.

Yasak Elma 138. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Ender’den Şikayetçi Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler