Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride Bahçedeki Manolya Ağacını Söküyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride Bahçedeki Manolya Ağacını Söküyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 39. yeni bölümüyle 13 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Feride, Nalan’ın yalan söyleyip Hayri’yle sahile gittiğini görünce onun yanında kalmaya karar verir. Hayri, Nalan için bahçeye manolya ağacı diker. Rafet, Sedat’ın araba koleksiyonunu bulur ve ona yine ceza verir. Nalan, Hayri’den hoşlandığını, kendisine bile itiraf edemez. Bu yüzden Billur’la araları açılır. Nalan, Hayri’nin cüzdanında kendi fotoğrafını görür. Camdaki Kız 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Feride, bahçedeki manolya ağacını söküyor.

Perşembe Dizileri 2022

Feride Bahçedeki Manolya Ağacını Söküyor!

Camdaki Kız 39. bölüm 1. fragmanında; Nalan, Hayri’nin cüzdanında kendi fotoğrafını görünce önce şaşırıyor. Sonra, elinde olmadan mutlu oluyor. Billur’la bu durumu öğrenip Nalan’a, eğer evli olmasaydı Hayri’yle aralarında neler olabileceğini düşünmekten edemediğini söylüyor. Feride, Nalan’la Hayri’nin birbirlerini görünce ellerinin ayaklarının dolandığını anlıyor. Manolya ağacını fark edip, ağacı oradan söküp atıyor.

Camdaki Kız 39. bölüm 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, Nalan’la Hayri’yi bisiklet sürerken yakalar. Hayri’yi azarlayıp Nalan’ın kolundan tutup eve götürür. Onun konuşmasına bile müsaade etmez. Nalan’a, eve gitmeyeceğini o bebek yapana kadar da oradan gitmeyeceğini söyler. Hayri’yi konakta istemeyen Feride’ye Nalan çok yalvarır. Ondan Hayri’yi işinden etmemesini, onunla bir daha görüşmeyeceğine söz verir.

Feride, Rafet’e tekliflerini düşündüğünü ve onlarla kalmaya karar verdiğini açıklar. Gülcihan, bundan hoşnut olmasa da kabul etmek zorunda kalır. Feride, eşyalarını almak için evine gittiğinde Nalan, Hayri’yle konuşur ve ondan annesi adına özür diler. Hayri ise, önemli olmadığını söyleyip ona, annesinin hep zaman böylemi olduğunu sorar.

O da annesinin her zaman böyle kontrolcü olduğunu söyler. Rafet, Adil bey için onların mahallesinde bir iftar yemeği organize eder. Hayri’den bu yemek için tüm hazırlıklarla ilgilenmesini ister. Mahalleliden Hayri, Nalan’a ‘Camdaki Kız’ dediklerini, annesinin onu evden dışarı çıkartmadığını öğrenir.

Billur Nalan’la konuşmak için gelir. Hayri’nin ona aşık olabileceğini yineleyince Nalan sinirlenir ve Billur’a, onun bir kaç kişiye birden aşık olabileceğini ancak kendisinin böyle bir şey yapmayacağını söyler. Hayri, Nalan için bahçeye bir manolya ağacı diker. Nalan, fırsatını bulup ona ağaç için teşekkür eder.

Rafet, giderleri kontrol ederken bir depoya ayda 80 bin lira kira verdiklerini fark eder. Depoya gidip orayı açtırdığında, Sedat’ın araba koleksiyonuyla karşılaşır. Arabaları Sedat’ın aldığını Muzo’nun da onay verdiğini öğrenip ikisini de sahile çağırır. Muzo ile Sedat, babalarını beklerken onun lüks spor bir arabayla geldiğini görünce durumu anlarlar.

Rafet, Sedat’a çok kızar. Ama Muzo’nun da buna müsaade etmesini kabul edemez. Rafet Sedat’a, yeni bir ceza daha verir. Bu sefer ona fotokopi çekme işi verir. Sedat, tekrar ceza almamak için Cana’yla görüşür. Ancak onunla birlikte olmaz. Cana ise, onu baştan çıkartmak için elinden geleni yapar.

Nalan, çocuk yapmak istediğini Sedat’a söyler. Ama bu sefer de o istemez. Nalan, Hayri’nin kaybettiği cüzdanını arabada bulur. İçini açtığında kendi fotoğrafını görür. Onun gerçekten kendisine aşık olduğunu anlar.

Camdaki Kız 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Hayri’nin Cüzdanında Fotoğrafını Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler