Ana SayfaDizilerSadakatsiz 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Ali'yle Asya'nın Konuşmalarını Duyuyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Ali’yle Asya’nın Konuşmalarını Duyuyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 56. yeni bölümüyle 13 nisan çarşamba günü erkana gelecek. Dizinin son bölümünde; Derin’in itirafından sonra Volkan, önce gidi Derya’yla konuşur. Ona Asya’nın, kendisiyle oyun oynayıp oynamadığını sorup ağlar. Daha sonra ortadan kaybolur. Asya, onu annesinin evinde bulur. Derya, tam Volkan’a inanmışken Asya onun Derin’le buluştuğunu gösterir. Volkan, Asya’yla bir daha yan yana gelmek istemez. Asya öyle bir plan yapıyor ki, Volkan koşa koşa gelir. Volkan, Asya’yı öpüp onu arzuladığını söyler. O ise Derin’den boşanmadan olmayacağını söyler. Sadakatsiz 56. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin, Ali’yle Asya’nın konuşmalarını duyuyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Derin Ali’yle Asya’nın Konuşmalarını Duyuyor!

Sadakatsiz 56. bölüm 1. fragmanında; Volkan Asya’ya, Derin’den boşanacağını ama her şeyin bir zamanı olduğunu söylüyor. Asya, Volkan’ın kendisini garantiye almadan Derin’den boşanmayacağını biliyor. Onun zimmetine para geçirmesini bekleyip onu hapse attırmayı planlıyor. Ali annesine, babasıyla öpüştüklerini gördüğünü, birbirlerini kandırdıklarını söyleyip ona tepki gösteriyor. Derin ise, bu konuşmayı duyup Volkan’la Asya’nın öpüştüğünü öğreniyor.

İşte Sadakatsiz 56. bölüm 1. fragmanı…

 

SADAKATSİZ 55. BÖLÜM ÖZETİ!

Derin, Asya ile Volkan’ı dans ederken yakaladıktan sonra Volkan’a, her şeyi itiraf eder. Ona, Onur’la onu kıskandırmak için görüştüğünü, onun kendisini öptüğünü ve Asya’nın o görüntülerle kendisini tehdit ettiğini bir bir anlatır. Kime inanamayacağını bilemeyen Volkan, onların bu oyunlarından çok sıkıldığını söyleyip çıkıp gider.

Derin, Volkan’ın peşinden koşar. Ancak yetişemez. Volkan, perişan halde Derya’nın kapısını çalar. Ona, Asya’nın kendisine karşı yaptıklarının bir oyun mu olduğunu, onun da Asya’ya yardım edip etmediğini sorar. Derya tabi inkar eder. Ancak, Volkan’ın ağlaması karşısında, Asya’nın yanında yer alarak ona haksızlık ettiğini düşünmeye başlar.

Volkan, ortadan kaybolur. Derin onu hiçbir yerde bulamaz. Hastanelere, otellere her yere bakar. Ali de, Derin’i arayıp babasını sorar. Ertesi gün Derin, Volkan’ın Asya’da olabileceğini bile düşünüp onun kapısını çalar. Asya, Volkan’ın nereye gittiğini anlar. Ama Derin’e bir şey söylemez.

Asya, Volkan’ı annesinin evinde bulur. Ona, onun aldatılmanın nasıl bir şey olduğunu anlamasını istediğini için o görüntüleri aldığını itiraf eder. Ama Derin’in onu aldatmayacağını da vurgular. Volkan, çok düşünür ve hem kendisine deli gibi aşık bir kadını hem de gücü bırakmak istemez.

Gidip Onur’la kavga eder. Ona, bir daha karısından uzak durmasını ister. Gönül, Selçuk’la konuşup onun Volkan’la görüşmesini sağlar. Selçuk, yerlerini Derin’e haber verir. Derin, Volkan’a sırf onu kıskandırmak için Onur’la görüştüğünü söyleyip onu inandırır.

Asya, Volkan’a inanan Derya’yı onların buluştuğu yere götürür. Onu, Volkan’ın nasıl ikili oynadığına inandırır. Volkan, bir daha Asya’yla görüşmeme kararı alır. Hastanede Asya’yı toplantıya bile çağırmaz. Derin’in iğneleyici sözlerinden sonra Asya, evi dağıtıp hırsız girmiş gibi bir hava yaratır.

Volkan’ın kendisine aldığı pahalı kolyeyi de Derya’ya verir. Derya, Volkan’ı arar ve Ali’nin eve gelmemesini ister. Volkan zorlayınca Asya’nın evine hırsız girdiğini söyler. Evdekilere Selçuk’un yanına diye çıkan Volkan, Asya’nın evine gider. İçeri girip Asya ile Derya’nın konuşmalarını duyup Asya’nın Volkan’ın hediyesi olan kolyeyi kaybettiği için ne kadar üzgün olduğunu anlar.

Derya gittikten sonra Volkan, Asya’yı öper. Asya ise, onun Derin’den boşanmadan onunla olamayacağını söyler. O sırada Derin, Ali’yi bırakmak için eve gelir.

Sadakatsiz 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan’la Asya’yı Görecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler