Ana SayfaDizilerSadakatsiz 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan'la Asya'yı Görecek Mi?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan’la Asya’yı Görecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 55. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin’in itirafından sonra Volkan, önce gidi Derya’yla konuşuyor. Ona Asya’nın, kendisiyle oyun oynayıp oynamadığını sorup ağlıyor. Daha sonra ortadan kayboluyor. Asya, onu annesinin evinde buluyor. Derya, tam Volkan’a inanmışken Asya onun Derin’le buluştuğunu gösteriyor. Volkan, Asya’yla bir daha yan yana gelmek istemiyor. Asya öyle bir plan yapıyor ki, Volkan koşa koşa geliyor. Volkan, Asya’yı öpüp onu arzuladığını söylüyor. O ise Derin’den boşanmadan olmayacağını söylüyor. Derin, Volkan’la Asya’yı görecek mi?

Çarşamba Dizileri 2022

Derin Volkan’la Asya’yı Görecek Mi?

Sadakatsiz 56. bölüm 1. fragmanı henüz yayınlanmadı. Derin, Asya ile Volkan’ı dans ederken yakaladıktan sonra Volkan’a, her şeyi itiraf ediyor. Ona, Onur’la onu kıskandırmak için görüştüğünü, onun kendisini öptüğünü ve Asya’nın o görüntülerle kendisini tehdit ettiğini bir bir anlatıyor. Kime inanamayacağını bilemeyen Volkan, onların bu oyunlarından çok sıkıldığını söyleyip çıkıp gidiyor.

SADAKATSİZ 55. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin, Volkan’ın peşinden koşuyor. Ancak yetişemiyor. Volkan, perişan halde Derya’nın kapısını çalıyor. Ona, Asya’nın kendisine karşı yaptıklarının bir oyun mu olduğunu, onun da Asya’ya yardım edip etmediğini soruyor. Derya tabi inkar ediyor. Ancak, Volkan’ın ağlaması karşısında, Asya’nın yanında yer alarak ona haksızlık ettiğini düşünmeye başlıyor.

Volkan, ortadan kayboluyor. Derin onu hiçbir yerde bulamıyor. Hastanelere, otellere her yere bakıyor. Ali de, Derin’i arayıp babasını soruyor. Ertesi gün Derin, Volkan’ın Asya’da olabileceğini bile düşünüp onun kapısını çalıyor. Asya, Volkan’ın nereye gittiğini anlıyor. Ama Derin’e bir şey söylemiyor.

Asya, Volkan’ı annesinin evinde buluyor. Ona, onun aldatılmanın nasıl bir şey olduğunu anlamasını istediğini için o görüntüleri aldığını itiraf ediyor. Ama Derin’in onu aldatmayacağını da vurguluyor. Volkan, çok düşünüyor ve hem kendisine deli gibi aşık bir kadını hem de gücü bırakmak istemiyor.

Gidip Onur’la kavga ediyor. Ona, bir daha karısından uzak durmasını istiyor. Gönül, Selçuk’la konuşup onun Volkan’la görüşmesini sağlıyor. Selçuk, yerlerini Derin’e haber veriyor. Derin, Volkan’a sırf onu kıskandırmak için Onur’la görüştüğünü söyleyip onu inandırıyor.

Asya, Volkan’a inanan Derya’yı onların buluştuğu yere götürüyor. Onu, Volkan’ın nasıl ikili oynadığına inandırıyor. Volkan, bir daha Asya’yla görüşmeme kararı alıyor. Hastanede Asya’yı toplantıya bile çağırmıyor. Derin’in iğneleyici sözlerinden sonra Asya, evi dağıtıp hırsız girmiş gibi bir hava yaratıyor.

Volkan’ın kendisine aldığı pahalı kolyeyi de Derya’ya veriyor. Derya, Volkan’ı arıyor ve Ali’nin eve gelmemesini istiyor. Volkan zorlayınca Asya’nın evine hırsız girdiğini söylüyor. Evdekilere Selçuk’un yanına diye çıkan Volkan, Asya’nın evine gidiyor. İçeri girip Asya ile Derya’nın konuşmalarını duyup Asya’nın Volkan’ın hediyesi olan kolyeyi kaybettiği için ne kadar üzgün olduğunu anlıyor.

Derya gittikten sonra Volkan, Asya’yı öpüyor. Asya ise, onun Derin’den boşanmadan onunla olamayacağını söylüyor. O sırada Derin, Ali’yi bırakmak için eve geliyor.

Sadakatsiz 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan İle Asya Öpüşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler