Ana SayfaDizilerOğlum 10. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Tuğrul Cinayet Şüphelisi Olarak Aranıyor!

İlgili Postlar

Oğlum 10. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Tuğrul Cinayet Şüphelisi Olarak Aranıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Oğlum, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tuğrul, Demet’i görevden aldırıyor. Üzerine bir de oğlundan uzaklaştırma kararı aldırıyor. Kaan’ın otopsi sonucu çıkıyor. Onun muhtemel bir eldivenle ağzı burnu kapatılarak boğulup öldürüldüğü ortaya çıkıyor. Efe’nin odasında eldiven aranıyor. Tuğrul ise, eldiveni bulup Zeynep’in ısrarlarına rağmen onları yakıyor. Oğlunun masum olduğunun ispatlanamaması için uğraşıyor. Oğlum 10. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Tuğrul, cinayet şüphelisi olarak aranıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tuğrul Cinayet Şüphelisi Olarak Aranıyor!

Oğlum 10. bölüm 1. ön izlemesinde; Sedat, ekibiyle Zeynep’in kapısını çalıyor. Zeynep, onun Tuğrul’u aradığını öğreniyor. Sedat komisere, Tuğrul ile Efe’nin evde olmadığını ve onları merak ettiği için polisi arayacağını söylüyor. Zeynep, Sedat komiserden Tuğrul’un Kaan cinayetinin şüphelisi olarak arandığını öğrenip şok oluyor.

İşte Oğlum 10. bölüm 1. ön izleme…

OĞLUM 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efe Demet’e, her şeyi anlatmaya karar veriyor. Ona, Kaan’ın ağaca çıktığını, oradan uçacağını söylediğini, kendisinin de ona uçamayacağını söyleyince onun kendisini ağaçtan aşağı bıraktığını ve onu öyle hareketsiz yattığını görünce oradan kaçtığını anlatıyor. O sırada Tuğrul, avukatıyla gelip Demet’in görevinden alındığını söyleyip onu evden kovuyor.

Demet ile Zeynep, Tuğrul’a beş dakika süre istiyor. Ama Tuğrul, Demet’ten hemen evinden çıkmasını istiyor. Savcı olay için başka bir Pedagog ayarlıyor. Gelen pedagog Demet’in arkadaşı çıkıyor. Bu arada Tuğrul, Efe’yi alıp iş yerine götürüyor. Ona onun yüzünden nasıl işlerinin bozulduğunu göstermeye çalışıyor.

Özellikle kavgaya tutuşuyor. Efe’yle güzel vakit geçirmek için eve gelince onunla oyun bile oynuyor. Zeynep, Tuğrul’un oğlunun aklını çelmesinden korkuyor ve onların yarından ayrılmıyor. Zeynep, tuvalete gittiğinde Tuğrul Efe’ye, yeni Pedagog’a, bir şey anlatmamasını eğer anlatırsa hapse gireceğini ve sustuğu sürece onun serbest kalacağını söylüyor.

Efe, yeni Pedagog’a bir şey anlatmıyor. Otopsi sonucu çıkıyor. Efe’nin katil olmadığını anlayan Demet, otopsi sonucuyla emin oluyor. Otopsi sonucunda Kaan’ın ağzı ve burnu kuvvetli bir şekilde kapatılarak öldürüldüğü ortaya çıkıyor. Savcı, bir çocuğun buna gücü yetmeyeceğini anlıyor.

Ancak Efe’nin masumiyetinin ispatlanması için onun eldivenlerinin bulunması gerekiyor. Emniyet Efe’nin odasını arıyor. Ama siyah eldivene rastlamıyor. Zeynep, oğluna Demet’le birlikte onun katil olmadığını açıklamak istiyor. Ancak Demet, kendisine uzaklaştırma kararı geldiği için bu görevi Zeynep’e bırakıyor.

Zeynep Efe’ye, onun masum olduğunun anlaşıldığını, ancak aradıkları o eldiveni bulurlarsa daha da ispatlanacağını söylüyor. Efe, eldivenlerin yırtık montunun cebinden içeri düştüğünü söylüyor. Onlardan önce Tuğrul, eldivenleri buluyor. Zeynep’in ısrarına rağmen Tuğrul, eldivenleri yakıyor.

Oğlum 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kaan’ın Nasıl Öldüğü Anlaşılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler