Ana SayfaDizilerOğlum 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kaan'ın Nasıl Öldüğü Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Oğlum 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kaan’ın Nasıl Öldüğü Anlaşılıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Oğlum, 9. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde;Tuğrul, Efe’yi arabayla gezdirip onunla birlikte şarkılar söyler. Demet, Efe’nin katil olmadığından emin olur ve Sedat’a, olay yerindeki incelemeyi genişletmelerini ister. Zeynep, Tuğrul’un iyi baba rolü oynadığını anlar ve ona daha ne kadar bu iyi baba rolüne devam edeceğini sorar. Onun, kendisinden bir şeyler sakladığından şüphelenmeye başlar. Oğlum 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kaan’ın nasıl öldüğü anlaşılıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Kaan’ın Nasıl Öldüğü Anlaşılıyor!

Oğlum 9. bölüm 2. fragmanında; Tuğrul, Zeynep ve Efe’yi pikniğe götürüyor. Oradaki çocuklar Efe’yi dışlıyor. İrfan, Sedat’a oğlunun nasıl öldürüldüğünü kendisine söylemesini istiyor. Sedat, otopsi sonucuna göre Kaan’ın ağzına eldivenle bastırılıp boğulduğunu ve olay yerinde eldiven aramaları gerektiğini anlıyor. Sedef, ablasını Bulut’la tanıştırıyor.

İşte Oğlum 9. bölüm 2. fragmanı…

OĞLUM 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Tuğrul ile Zeynep, Efe’yle güzel bir gün geçirmek isterken kendi fotoğrafları olan afişlerle karşılaşır. Tuğrul, Zeynep’in ısrarına rağmen emniyete gidip şikayetçi olur. İrfan, beş parasız kalıp hamallık yapmaya başlar. Melike, evde erzak kalmayınca babasından para istemek zorunda kalır.

Ceren’in kavga ettiğini öğrenen Melike, arkadaşlarının onunla dalga geçtiğini öğrenir. Onun bir videosu olduğunu öğrenen Melike, videoyu seyreder. Kızıyla konuşur ve ona çok kızar. Ceren, annesinden bu durumu babasına anlatmaması için yalvarır. Melike, kızına kıyamaz. İrfan’a, bir şey bahsetmez.

Ondan para isteyen gençle konuşup tehdidinden vazgeçirir. Bulut, Sedef’e gerçekleri anlatamadığı için vicdan azabı çeker. Gidip ona, gerçekleri anlatmak ister. Ama başaramaz. Sedef, Bulut’un bu dengesiz tavırlarından bir anlam çıkaramaz.

Tuğrul’a kayın validesi akıl verir. Ona, Demet’in torununu yanlış yönlendirdiğini söyleyip ondan ve komiserden şikayetçi olmasını ister. Tuğrul, savcıya gidip oğlunun yanlış yönlendirildiğini ve Demet’le görüşmesini istemediğini söyler.

Sedat, kızını Demet’e emanet eder. Efe, Demet’le görüşüp artık her şeyi anlatmak istediğini annesine söyler. Zeynep Demet’i, arayıp Efe’nin onunla ısrarla görüşmesini istediğini söyleyince oda kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Sedat, İrfan’ı çaycı olarak emniyette işe alır. Sedat, kızını almak için Demet’in evine geldiğinde Zeynep’i orada görüp panik olur.

Kızının Efe’yle yan yana olduğunu anlayan Sedat, Demet’e, büyük tepki gösterir. Bunları öğrenen Tuğrul’un avukatı savcıya durumu anlatır. Efe Demet’e, Kaan’ın ağaçtan düştükten sonra onun öldüğünü zannettiğini ve oradan gittiğini anlatır. O sırada, Tuğrul ile avukatı gelip onun savcı kararıyla oğluyla artık görüşemeyeceğini açıklar.

Oğlum 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ormandaki Adam Tuğrul Mu Çıkacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler