Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin'de Asiye'nin Polisten Kaçtığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin’de Asiye’nin Polisten Kaçtığını Öğreniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 16. yeni bölümüyle 8 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nergis, Uğur’un Emine’ye her şeyi anlattığını öğrenip durumu annesine anlatır. Mahir, Zuhal’le birlikte olduğuna pişman olur ve ona belki Asiye’yle bir şansı daha olabileceğini söyler. O ise, Mahir’i kaybetmek istemez. İlayda ile Necmi, gizlice evlenip evlendiklerini açıklar. Zuhal Asiye’ye, Mahir’le gerçekten evli olmadıklarını bildiklerini söyleyip aralarından çekilmesini ister. Kaderimin Oyunu 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Helin’de Asiye’nin polisten kaçtığını öğreniyor.

Cuma Dizileri 2022

Helin’de Asiye’nin Polisten Kaçtığını Öğreniyor!

Kaderimin Oyunu 16. bölüm 2. fragmanında; Cemal, Mahir’in Zuhal’le geceyi otelde birlikte geçirdiklerini öğrenince onunla kavgaya tutuşuyor. Mahir’e, adam olmasını söylüyor. Emine, Asiye’yi polis bir tanıdığına soruyor. Ondan Asiye’nin cinayetten arandığını öğreniyor. Helin’de, ondan Asiye’nin polisten kaçtığını öğreniyor ve ona karşı tavır almaya başlıyor. Cemal, Asiye’yle konuşurken odaya Helin giriyor.

İşte Kaderimin Oyunu 16. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Nergis, karakola gidip komiserin karşısına oturup kötü bir şey yaptığını söyleyip ağlamaya başlar. Mahir ile Asiye, hemen karakola koşar ve Nergis her şeyi itiraf etmeden yetişir. Komisere Mahir, bir yalan uydurup Nergis’i oradan alıp eve götürür. Raci, Meral’in hasta olduğunu öğrenir ve ona bitki çayı yaptırıp odasına götürür.

Meral, Raci’yi içeri alıp ona kurabiye ikram eder. Raci çayı üzerine döker ve temizlemek için banyoya gider. Fıstığa alerjisi olan Raci banyoda fenalaşır. Ne yapacağını bilemeyen Meral hemen resepsiyonu arayıp doktor ister. O sırada Zahide gelir. Raci’nin hastalandığını öğrenip onun yanına gider.

Onun bulunduğu odanın Meral’in odası olduğunu öğrenince öfkeden deliye döner. Meral’in tüm kıyafetlerini keser. Zuhal, Mahir’i göz hapsine alır. Onun ilgisini Raci ile Cemal anlar. Helin, Zuhal’ın doğum günü için evde bir yemek organize eder. Zuhal, pastasının mumlarını üfler ve Helin ona hediyesini verir.

Asiye, Helin’in boynundaki pahalı kolyeyi Cemal’in ona doğum hediyesi olarak aldığını öğrenir. Bunu duyunca kendisinin parasız kaldığı ve küpesini sattığı günler aklına gelir.  Bunu da oradakilere anlatır. Cemal, kötü olur ve Asiye’nin arkasından gidip ondan özür diler.

Zuhal, o gece otelde kalacağını Mahir’e duyurduktan sonra onu dudağından öper. Cemal, o anları görür. Gidip, gördüklerini Asiye’ye anlatır. Asiye ise Cemal’i, odasından kovar. Cemal ertesi gün Asiye ile Mahir’i, samimi bir şekilde görüp Asiye’yle konuşmak ister.

Ona nasıl böyle kayıtsız kaldığını sorar. Oda, Mahir’le aralarına karışmamasını ister. Mahir, Meral’den cesaret bulup Asiye’ye aşık olduğunu açıklar. Asiye ise, onu arkadaş olarak gördüğünü söyler. Mahir, o gün çok içer ve otele Zuhal’in yanına gider. Geceyi onunla geçirir. Bunu hem Cemal hemde Helin öğrenir. Helin, Zuhal’e çok kızar.

Zuhal ise, Mahir ile Asiye’nin gerçekten evli olmadıklarını iki ay önce tanıştıklarını söyler. Bu arada Uğur, Emine’ye oynadıkları oyunu anlatır.

Kaderimin Oyunu 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zuhal Asiye’den Aradan Çekilmesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler