Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zuhal Asiye'den Aradan Çekilmesini İstiyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zuhal Asiye’den Aradan Çekilmesini İstiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nergis, komisere itirafta bulunmadan Asiye ile Mahir yetişiyor. Onu alıp eve getiriyor. Zahide, Raci ile Meral’i aynı otel odasında basıyor. Cemal, Zuhal’in Mahir’i öptüğünü görüp Asiye’ye anlatıyor. Mahir, Asiye’ye aşık olduğunu itiraf ediyor. Ama karşılık bulamayınca geceyi Zuhal’le geçiriyor. Onların geceyi birlikte geçirdiklerini Helin ile Cemal de öğreniyor. Kaderimin Oyunu 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zuhal, Asiye’den Mahir’le aralarından çekilmesini istiyor.

Cuma Dizileri 2022

Zuhal Asiye’den Aradan Çekilmesini İstiyor!

Kaderimin Oyunu 16. bölüm 1. fragmanında; Nergis, Uğur’un Emine’ye her şeyi anlattığını öğrenip durumu annesine anlatıyor. Mahir, Zuhal’le birlikte olduğuna pişman oluyor ve ona belki Asiye’yle bir şansı daha olabileceğini söylüyor. O ise, Mahir’i kaybetmek istemiyor. İlayda ile Necmi, gizlice evlenip evlendiklerini açıklıyor. Zuhal Asiye’ye, Mahir’le gerçekten evli olmadıklarını bildiklerini söyleyip aralarından çekilmesini istiyor.

İşte Kaderimin Oyunu 16. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nergis, karakola gidip komiserin karşısına oturup kötü bir şey yaptığını söyleyip ağlamaya başlıyor. Mahir ile Asiye, hemen karakola koşuyor ve Nergis her şeyi itiraf etmeden yetişiyor. Komisere Mahir, bir yalan uydurup Nergis’i oradan alıp eve götürüyor. Raci, Meral’in hasta olduğunu öğreniyor ve ona bitki çayı yaptırıp odasına götürüyor.

Meral, Raci’yi içeri alıp ona kurabiye ikram ediyor. Raci çayı üzerine döküyor ve temizlemek için banyoya gidiyor. Fıstığa alerjisi olan Raci banyoda fenalaşıyor. Ne yapacağını bilemeyen Meral hemen resepsiyonu arayıp doktor istiyor. O sırada Zahide geliyor. Raci’nin hastalandığını öğrenip onun yanına gidiyor.

Onun bulunduğu odanın Meral’in odası olduğunu öğrenince öfkeden deliye dönüyor. Meral’in tüm kıyafetlerini kesiyor. Zuhal, Mahir’i göz hapsine alıyor. Onun ilgisini Raci ile Cemal anlıyor. Helin, Zuhal’ın doğum günü için evde bir yemek organize ediyor. Zuhal, pastasının mumlarını üflüyor ve Helin ona hediyesini veriyor.

Asiye, Helin’in boynundaki pahalı kolyeyi Cemal’in ona doğum hediyesi olarak aldığını öğreniyor. Bunu duyunca kendisinin parasız kaldığı ve küpesini sattığı günler aklına geliyor.  Bunu da oradakilere anlatıyor. Cemal, kötü oluyor ve Asiye’nin arkasından gidip ondan özür diliyor.

Zuhal, o gece otelde kalacağını Mahir’e duyurduktan sonra onu dudağından öpüyor. Cemal, o anları görüyor. Gidip, gördüklerini Asiye’ye anlatıyor. Asiye ise Cemal’i, odasından kovuyor. Cemal ertesi gün Asiye ile Mahir’i, samimi bir şekilde görüp Asiye’yle konuşmak istiyor.

Ona nasıl böyle kayıtsız kaldığını soruyor. Oda, Mahir’le aralarına karışmamasını istiyor. Mahir, Meral’den cesaret bulup Asiye’ye aşık olduğunu açıklıyor. Asiye ise, onu arkadaş olarak gördüğünü söylüyor. Mahir, o gün çok içiyor ve otele Zuhal’in yanına gidiyor. Geceyi onunla geçiriyor. Bunu hem Cemal hemde Helin öğreniyor. Helin, Zuhal’e çok kızıyor.

Zuhal ise, Mahir ile Asiye’nin gerçekten evli olmadıklarını iki ay önce tanıştıklarını söylüyor. Bu arada Uğur, Emine’ye oynadıkları oyunu anlatıyor.

Kaderimin Oyunu 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahir Asiye’ye Aşık Olduğunu İtiraf…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler