Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahir Asiye'ye Aşık Olduğunu İtiraf...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahir Asiye’ye Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 16. yeni bölümüyle 1 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asiye, kızının başına neler geleceğini düşünüp beklemeye başlar. Zahide, Meral’le kocasının aynı odada yakalar ve evde durumu herkese anlatır. Nergis, komisere başına gelenleri anlatmaya başlar. Uğur, babaannesine kendisinin ve ablasının Mahir’in çocukları olmadığını, kendilerinin polisten kaçtıklarını anlatır. Kaderimin Oyunu 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mahir, Asiye’ye aşık olduğunu itiraf ediyor.

Cuma Dizileri 2022

Mahir Asiye’ye Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Kaderimin Oyunu 15. bölüm 2. fragmanında; Asiye Cemal’e, artık onunla Mahir hakkında konuşmak istemediğini söylüyor. Cemal, Asiye’nin Mahir’e aşık olduğunu düşünmeye başlıyor. Asiye Mahir’e, onun çok güzel bir adam olduğunu söylüyor. Mahir, Zuhal ile görüşüyor. Zuhal birden Mahir’i öpüyor. Cemal ise onları görüyor. Mahir, Asiye’ye aşık olduğunu itiraf ediyor.

İşte Kaderimin Oyunu 15. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülsüm, Asiye’ye öğrendiklerini herkese anlatacağını söyler. Cemal ile Asiye, her şeyin ortaya çıkmasıyla orada kalamayacaklarını anlar. Asiye, Cemal’le birlikte uzaklara gitmeyi kabul eder. Nedret, durumu öğrenir ve Asiye’nin yanına gider. Ona, Amasya’dan geldiğini onların polisten kaçtıklarını öğrendiğini, eğer Cemal’i arayıp onun Helin’e bir şey anlatmasını engellemezse onları polise vereceğini söyleyip tehdit eder.

Asiye, Cemal’le buluşup gitmekten vazgeçtiğini, Mahir’i sevdiğini ve evliliğini bitirmek istemediğini söyler. Cemal, Helin’in yanına gidip hasta olduğunu söyleyip birlikte eve dönerler. Ertesi gün Cemal, Helin’e iltifatlar etmeye başlar. Mahir’e de iğneleyici laflar sokar.

Mahir, Cemal’in tavırlarındaki değişikliğine bir anlam veremez. Nergis, babasının yine gitmekten vazgeçtiğini düşünüp ona çok kızar. Helin, Cemal’deki bu değişiklik karşısında Asiye’ye teşekkür eder. Cemal’in, onları örnek alıp kendisine iyi davranmaya başladığını söyler.

Ailecek pikniğe gidilir. Cemal, Mahir’le bilek güreşi yapmak ister. Mahir, elini ondan zor kurtarır. Neredeyse eli kırılacak olan Mahir, Cemal’e kendisinden ne istediğini sorar. İkili kavgaya tutuşacağı sırada Asiye onlara engel olur. Nergis, babasıyla konuşur ve oradan gitmemelerinin nedeninin annesi olduğunu öğrenip, soluğu annesinin yanında alır.

Asiye, kızını sakinleştirdikten sonra ona, Nedret hanımın Amasya’ya gidip her şeyi öğrendiğini ve kendisini tehdit ettiğini anlatır. Nergis’in ağladığını gören Nedret, Nergis’i de annesi ve babası üzerinden tehdit eder. Onları ihbar edeceğini söyler. Nergis, annesine bir mektup yazıp bırakır. Asiye, kızının odasında o mektubu bulur ve onun polise teslim olmak için gittiğini anlar.

Karderimin Oyunu 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Uğur Babaannesine Her Şeyi Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler