Ana SayfaDizilerMahkum Dizisi Bu Hafta Yok Mu?

İlgili Postlar

Mahkum Dizisi Bu Hafta Yok Mu?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum’un yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Barış, kimle buluştuğunu bilmeden buluşma yerine gider. Ama, orada Fırat’ın da tahmin etmediği bir şey olur. Efkan, her ikisini de bayıltır. Barış’ı, babası kurtarır. Fırat, bildiği köstebekleri Efkan’a söyler. Efkan,tüm bilgileri bilen herkesi bir araya toplayıp toptan onlardan kurtulmak ister. Fırat, bombayı etkisiz hale getirmek için uğraşıyor. Mahkum dizisi bu hafta yok mu?

Perşembe Dizileri 2022

Mahkum Dizisi Bu Hafta Yok Mu?

Mahkum dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Fragmanın yayınlanmaması ile dizinin ekrana gelip gelemeyeceği sorgulanmaya başladı. Kanal dizinin yayınlanıp yayınlanmaması konusunda henüz net bir açıklama yapmadı.

MAHKUM 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Barış ile Fırat’ın, ortadan kaybolmasıyla herkes büyük bir merak içine girer. Efkan, onları bayıltıp zincirlere bağlar. Sasha, bayıltıldığını anlar. Ama, Barış’ı göremez. Büge, Barış’ın başına bir şey geldiğinden endişelenir ve Sasha’yla buluşur. Ona inanmayıp, Zahit beyi arayıp kocasının kayıp olduğunu söyler.

Zahit, gidip Sinyör’ün elinden oğlunu kurtarır. Fırat Sinyor’a, ona ihanet eden kişilerin isimlerini vereceğini söyler. Sinyör, Fırat’ı serbest bırakır. Cemre, Fırat’ın onlara verdiği planla Nazlı’yı almak için harekete geçerler. Bir ambulansla girip Nazlı’yı almaya çalışıyorlar. Ancak, bu planları tutmaz.

Fırat Sinyor’e, ona ihanet eden dört isim verir. Sinyor ise Fırat’tan, Sadullah’ın sakladığı tarihi eserleri getirmesini ister. Fırat, mecburen o tarihi eserleri almak için Barış’la iş birliği yapar. Sadullah’ı kumar masasına oturtup onu oyalarlar. Paşa ile Sasha, adamları etkisiz hale getirip tarihi eserleri oradan çıkartır.

Tarihi eserler Sinyor’un eline ulaşır. Efkan, Fırat’dan kızına kavuşması şartıyla başka bir şey daha ister. Fırat mecbur kalıp, onun dediği gibi tarihi eserleri onun dediği yere yerleştirir. Barış, Sinyör’ün partisinin organizasyonunu Büge’nin yapmasını ister. Büge, organizasyonu yapar. Sasha, istediği yerlere silah koyar.

Ama onların hesaplamadığı bir şey olur. Sinyör, oradan ayrılıp konağı zincirler ve kimsenin dışarı çıkmamasını sağlar. Barış, başka bir plan yapıp orada kedisini tehdit eden herkesi öldürmek ister. Ama Sinyor’un bu yaptığıyla Fırat’la, kader birliği durumuna düşer.

Fırat, üstünde bomba olan kişinin yanına gidip içerideki insanları kurtarmak için mücadele eder. Köşkten ayrılan Sinyör, herkesi içinde patlatmak için kendi teknesinden geri sayımı başlatır. Son saniyeye kadar Fırat, bombayı etkisiz hale getirmeye çalışır. Son saniyelerde kaçmaya başlar.

Mahkum 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Bombayı Etkisiz Hale Getirebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler