Ana SayfaDizilerSadakatsiz 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan'a Onur'la Öpüştüğünü İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan’a Onur’la Öpüştüğünü İtiraf Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 54. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Derin’in geldiğini görüp Volkan’ı uyarıyor. Gidip Onur’la buluşuyor. Ona, Derin’in yaptıklarını anlatıp uyarıyor. Derin, Volkan’ı kıskandırmak için yine Onur’u arıyor. Onur, onun kendisinden hoşlandığını ispat etmesini söyleyip Derin’i öpüyor. Asya’nın asistanı onları görüntülüyor. Derin’i, elindeki videoyla tehdit edip, ondan annesini hastane yönetiminden çekilmesini istiyor. Asya, Volkan ve Ali’yle Sapanca’ya tatile gidiyor. Bunu öğrenen Derin onları dans ederken yakalıyor. Derin, Volkan’a Onur’la öpüştüğünü itiraf ediyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Derin Volkan’a Onur’la Öpüştüğünü İtiraf Ediyor!

Sadakat dizisinin 55. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Volkan’ın yanından ayrıldıktan sonra Derin’in oraya geldiğini görüyor. Hemen dönüp Volkan’a, Derin’in geldiğini söyleyip onu uyarıyor. Volkan, arka kapıdan çıkıp Derin’e yakalanmıyor. Daha sonra otele geliyor ve Asya’yı görmediğini söylüyor. Hatta, ona gerdanlık falan hediye de etmediğini söylüyor.

SADAKATSİZ 54. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan’n sert çıkışıyla Derin, ona inanmak zorunda kalıyor. O gece Volkan, Derin’e kendisini takip ettiği için tavır alıyor. Onun kendisine güvenmediği ve sürekli kendisini Asya’dan kıskanmasından bıktığını söylüyor. Derin, Volkan’ın eve geç geleceğini öğrenince hemen Onur’u arıyor. Asya, İstanbul’dayken Onur’la buluşup ona Derin’in onu Volkan’ı kıskandırmak için kullandığını söylüyor.

Onur, Derin’i evine çağırıyor. Daha sonra Asya’yı arayıp doğru söylediğini Derin’in kendisini aradığını, onu eve çağırdığını söylüyor. Asya, hemen Onur’un evine asistanını gönderiyor ve ondan görüntü çekmesini istiyor. Onur Derin’e inanmadığını söylüyor. Oda, inkar ediyor. Ondan hoşlandığı için buluşmak istediğini söylüyor.

Onur, Derin’den ispatlamasını söyleyip onu öpüyor. O görüntüler Asya’nın eline ulaşıyor. Derin, Asya’nın elinde görüntülerinin olduğunu görüyor. Gönül, Asya’nın odasına kendisi yerleşiyor ve ona küçük bir oda veriyor. Asya Derin’den, annesini hastane yönetiminden çekilmesini ve Volkan’a devir etmesini istiyor.

Derin, annesine durumu anlatmak zorunda kalıyor. Gönül, kızına kızsa da hastane yönetimini bırakıyor. Gidip Asya’yla konuşuyor. Ona hastane yönetiminden çekildiğini söyleyip o videoyu silmesini istiyor. O sırada Volkan arıyor ve Gönül onların birlikte Sapanca’ya gideceklerini öğreniyor.

Derin, Volkan’ın oğluyla baş başa hafta sonu geçireceğini zannediyor. Gönül Derin’e, Asya’nın Volkan’la tatile gittiğini söylüyor. Derin, annesiyle birlikte arabaya binip Sapanca’ya gidiyor. Asya, önceden Derin’in geldiğini öğreniyor ve restoranda kendi şarkılarının çalınmasını sağlıyor.

Volkan, Asya’yı dansa kaldırıyor. O sırada Derin ile annesi içeri giriyor. Derin, Asya’nın tehditlerinden kurtulamayacağını anlayıp Volkan’a, Onur’la öpüştüğünü ve Asya’nın kendisini o videoyla tehdit ettiğini, bunları onun planladığını söylüyor. Volkan, duydukları karşısında donup kalıyor.

Sadakatsiz 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Onur’la Öpüşürken Görüntüleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler