Ana SayfaDizilerSadakatsiz 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Onur'la Öpüşürken Görüntüleniyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Onur’la Öpüşürken Görüntüleniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 54. yeni bölümüyle 30 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asya’nın planları tıkır tıkır işler. Volkan, Derin’e değil Asya’ya inanır. Asya, doğum günü için Volkan’ın kendisine 60 bin dolarlık gerdanlığı almasını sağlar. Derin, Volkan’ın kendisine aldığı hediyeyi öğrenir. Bunu öğrenen Volkan, ona da bir gerdanlık alır. Ama Derin, o gerdanlığın kendisine alınmadığını anlar. Volkan, Asya’nın Aras’la buluşacağını düşünüp İstanbul’a gider. Peşinden Derin’de oraya gider ve Asya’nın boynunda o pahalı gerdanlığı görür. Sadakatsiz 54. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin, Onur’la öpüşürken görüntüleniyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Derin Onur’la Öpüşürken Görüntüleniyor!

Sadakatsiz 54. bölüm 1. fragmanında; Derin, Volkan’ı kıskandırmak için Onur’la buluşuyor. Onur, onun kendisine bir şeyler hissettiğinden emin olamıyor. Derin, ona karşı bir şeyler hissetmese orada ne işi olduğunu söylüyor. Oda ispat etmesini söyleyip onu öpüyor. O sırada birisi onları görüntülüyor. Asya, Volkan’la yemek yiyor. Yemekte Volkan’a, Derin onu aldatsa ne hissedeceğini soruyor. Oda, ondan boşanacağını söylüyor. Asya, Derin’i arayıp Volkan’la yemek yediklerini konularının da ihanet olduğunu söylüyor.

İşte Sadakatsiz 54. bölüm 1. fragmanı…

 

SADAKATSİZ 53. BÖLÜM ÖZETİ!

Derin, Asya ile Volkan’ı yarı çıplak bir vaziyette yakaladıktan sonra kocasını dinlemeden evden çıkıp gider. Volkan, Derin’in peşinden gidip onunla konuşur. Derin’i alıp eve döner. Onun anlatmalarından Asya’nın bu olayı planladığını düşüner. Asya, bunu düşünüp Ali’nin anahtarını Derin’in odasına koydurur.

Volkan’ın kafası karışır. O kapıyı Asya’nın açık bıraktığına inanamaz. Ama yinede ona sorar. Asya, Ali’nin anahtarının kaybolduğunu, Derin’in o anahtarı alıp içeri girdiğini söyler. Bu arada Gönül, Asya’nın vakıf başkanı olmasından sonra hastanenin yönetimini almak ister ve Volkan’dan imza alır.

Volkan, Derin’i arayıp annesinin yaptıklarını anlatır. Derin gidip, annesine böyle yaparak Asya’nın kendisiyle uğraşmasını sağladığını söyleyip ona çok kızar. Gönül’ün sözlerinden sonra Volkan, kendi üzerine bir çok arazi alıp geçirir. Asya, Volkan’ın telefonlarını açmaz. Ali, babasıyla görüşüp annesinin Derin yüzünden onunla arasına mesafe koymak istediğini söyler.

Asya’nın doğum gününe iki gün kala, kuyumcu Asya’nın isteğiyle Volkan’ı arar. Ona Asya’nın beğendiği gerdanlığın geldiğini söyler. Volkan, kuyumcudan Asya’yı aramamasını o gerdanlığı kendisinin ona alacağını söyler. Volkan gidip, 60 bin dolarlık gerdanlığı alır. Onun kuyumcudan çıktığını gören Cavidan hemen Derin’i arar.

Derin, hemen kuyumcuya gidip kocasının kendisine ne aldığını sorar. Kuyumcu gerdanlığı Derin’e gösterir. O da Volkan’a bir hediye alıp ayrılır. Volkan, Derin’in gerdanlık aldığını öğrendiğini anlayınca gidip ona da 3 bin dolarlık bir gerdanlık alır. Akşam, yemeğe çıkmak için Volkan’la Derin buluşur.

Volkan, Asya’nın kalacağı odanın Aras adına rezerv edildiğini öğrenince Derin’e hediyesini verip ona şantiyeye gitmek zorunda olduğunu söyleyip çıkar. Derin, gördüğü gerdanlığın o olmadığını anlayıp Volkan’ın İstanbul’a gittiğini anlar. Peşinden o da İstanbul’a gider. Volkan, otelde Asya’yı bulur ve ona aldığı gerdanlığı hediye eder.

Asya, gerdanlığı boynuna taktıktan sonra biriyle buluşacağını söyleyip Volkan’ın yanından ayrılır. Çıkarken kapıda Derin’le karşılaşır. Ona işinin zor olduğunu, hep Volkan’ı aradığını ve takip ettiğini söyleyip boynundaki gerdanlığı onun görmesini sağlar.

Sadakatsiz 54. Bölümü Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Derin’i Çıldırtmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler