Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Fox Tv ekranlarında cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, yaz dizisi olarak başlamıştı. Dizi tutulunca tüm sezon devam etti. Pek çok rakibine fark atınca bugüne kadar gelmeyi başardı. Ancak dizi, sonraki sezonu görmeyecek. Aşk Mantık İntikam dizisinin final tarihi belli oldu. Dizi kaçıncı bölümde final yapacak. Detaylar haberimizde…

Cuma Dizileri 2021

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Başrollerinde İlhan Şen ve Burcu Özberk’in rol aldıkları dizinin aslında 39. bölümde final yapması planlanıyordu. Ancak dizinin izleyenlerini sevindiren bir gelişme yaşandı ve final yapması kesinleşse de bölüm sayısı uzatıldı. Aşk Mantık İntikam dizisi 42. bölümüyle ekrana veda edecek. Bu son karar ile birlikte Aşk Mantık İntikam dizisinin final tarihi de 22 Nisan cuma günü olarak belirlendi.

İşte Aşk Mantık İntikam 38. bölüm 2. fragmanı…

Aşk Mantık İntikam 42. bölümde final yapacak!

Aşk Mantık İntikam dizinin, normalde 39. bölümde final yapma kararı alınmıştı. Ancak, dizinin sevenleri için bir kaç bölüm daha uzatıldı. Dizinin başrol oyuncuları uyumlu olması dizinin bu saate kadar izleyicisiyle buluşmasına neden oldu. Bu saatten sonra konu tükendi ve dizinin final yapmasından başka çaresi kalmadı.

Güzel oyuncu Burcu Özberk, dizinin finaliyle ilgili olarak “İşimiz bitmek üzere. Çok güzel bir sezon geçirdik. Onun mutluluğu ile, uzun bir iş yapmanın mutluluğu var. Yaza hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Aşk Mantık İntikam dizisinin, final yapmasından sonra geçtiğimiz yaz sürekli çalıştığı için bu yaz dinlenmek istediğini de belirtti. Ayrıca Burcu Özberk, bu yaz yeni bir dizide de rol almayı planlamadığını belirtti.

Bakalım, Aşk Mantık İntikam dizisinin finali izleyicilerin beklediği gibi bir final mi bekliyor. Dizinin yeni bölümü 2 nisan cuma günü Fox tv ekranlarında saat 20:00’da ekrana gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler