Ana SayfaDizilerYasak Elma 137. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay'ın Teklifine Ne Cevap...

İlgili Postlar

Yasak Elma 137. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay’ın Teklifine Ne Cevap Verecek?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 136. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kumru, Yıldız’ı düştüğü tuzaktan kurtarıyor. Doğan, o evde kimseyi bulamayınca Ender’in kendisine oyun oynadığını anlıyor. Ender, Doğan’ın gözünden Handan’ın planı yüzünden düştüğü için onu araştırmaya başlıyor. Yıldız, yaptığı planla Kumru’yu eve döndürmeyi başarıyor. Handan, Doğan’ı ortadan kaldırmayı planlıyor. Çağatay, Yıldız’a onunla tekrar bir aile olmak istediğini söylüyor. Yıldız, Çağatay’ın teklifine ne cevap verecek?

Pazartesi Dizileri 2022

Yıldız Çağatay’ın Teklifine Ne Cevap Verecek?

Yasak Elma dizisinin 137. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Halit Can’ı almak için gittiği evde kimseyi bulamıyor. Kumru, oraya gelip Yıldız’ın tuzağa düşürüldüğünü ve Çağatay’ın ve babasının oraya gelmeden hemen oradan ayrılması gerektiğini söylüyor. Yıldız, oradan ayrıldıktan sonra Çağatay’ı arayıp o eve gitmemesini söylüyor. Sonra Halit Can’ın okuluna gidiyor ve kendisini arayan müdürün işen ayrıldığını öğreniyor.

YASAK ELMA 136. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Birinden para aldığını ve kendisini tuzağa düşürdüğünü anlayan Yıldız, oğlunun kaydını okuldan alıyor. Çağatay’la buluşuyor ve bu durumu onunla konuşuyor. Kumru, annesinin bu işin içinde olduğunu kimseye söylemiyor. Öyle olunca da bütün oklar Ender’in üzerine çevriliyor.

Doğan, Ender’in bu yatığı için ona çok kızıyor. Ender, Doğan’ın gözünde düşmesinin sorumlusu olarak Handan’ı görüyor. Hemen onun hakkında araştırma yapmaya başlıyor. Doğan, Yıldız’ı takip ettiriyor ve Çağatay ile onun baş başa buluştuğunu öğreniyor. Yıldız, artık Doğan’a evet demeye hazırlanırken onun kendisini takip ettirdiğini öğrenip yıkılıyor.

Ekin ile Kumru, yakınlaşmaya başlıyor. Bunu öğrenen Yıldız, Kumru’nun bir an evvel evine dönmesi için Emir’le bir plan yapıyor. Emir, Kumru’nun yemeğine ilaç koyuyor. Kumru, iş yerinde bayılıp hastaneye kaldırılıyor. Bunu duyan Doğan, hastaneye koşuyor. Kızıyla konuşup onun gönlünü alıyor ve eve dönmeye ikna ediyor.

Doğan, Kumru’yla eve dönüyor. Handan bunu öğrenince planları boşa çıkıyor. Ender, Handan’ın beş parasız olduğunu ve zengin görünmeye çalıştığını öğreniyor. Handan, kızını görmeye yalıya geliyor. Doğan, o gittikten sonra Handan’a bir uçak bileti alıp hemen onun ülkeyi terk etmesini istiyor.

Handan ise, Doğan’ı ortadan kaldırıp kızına düşün mirasa konmak için yollar aramaya başlıyor. Yıldız ile Çağatay, Halit Can’ın yeni okulundaki babaların futbol maçına gidiyor. Çağatay orada, Yıldız’la tekrar bir aile olmak istediğini daha iyi anlıyor. Yıldız’a, tekrar bir araya gelip aile olmak istediğini söylüyor. Yıldız, Çağatay’ın bu teklifine çok şaşırıyor.

Yasak Elma 136. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız’dan Bir Şans Daha…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler