Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hande Azra ile...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hande Azra ile Efe’yi Sevgili Zannediyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 25. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Efe, Çolpan’a eski karısı Hande’den bahseder. Onun çok kötü bir avukat olduğunu söyler. Azra, oğlunu maça götürdüğünde orada Efe’yle karşılaşır. Bora, Sanem’e hediye alıp onu yemeğe çıkarır. Erman’da Çolpan’a hediye alıp onu yemeğe çıkarır. Çolpan, hediyesini açarken Erman, onu üzerinde görmek istediğini söyler ve paketten bir gecelik çıkar. Sanem’in hediye paketinden ne çıkacak? Evlilik Hakkında Her Şey 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hande, Azra ile Efe’yi sevgili zannediyor.

Salı Dizileri 2022

Hande Azra ile Efe’yi Sevgili Zannediyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 25. bölüm 2. fragmanında; Azra, bir davada Efe’nin eski karısıyla karşı karşıya geliyor. Sanem, DNA testini görüyor ve annesinin işaretiyle onu Bora’nın görmemesi gerektiğini anlıyor. Erman, Bora’yla duygusal bir konuşma yapıyor. Hande, Azra ile Efe’yi sevgili zannediyor. Yanlarına gidip Efe’ye, kendisinin onu gerçekten iyi biri zannettiğini söylüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 25. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceyhun ile Yasemin çifti, basın önünde Azra’nın kendilerine büyük bir tuzak kurduğunu söyler. Azra, şerefini kurtarmak için basınla birlikte içeri girer ve onların kendisini boş yere suçladığını bunu ispatlayacağını haykırır. Azra, bu yaptığından dolayı nezarete düşer.

Çolpan, kızının hayata döndüğü için çok mutlu olur ve onu nezaretten kurtarır. Azra, Efe’yle birlikte işbirliği yapar ve bu ikilinin foyasını ortaya çıkarmak için işe koyulur. İkilinin aslında bu işe girişirken bu haberin çıkmasıyla şirket hisselerinin düşmesini sağlayıp, paravan bir şirketle o hisseleri ailesinden kaçırmayı planlar.

Bu arada Erman, Bora’nın babalık davası için Çolpan’dan yardım ister. Çolpan, kırk yıldır konuşmadığı abisinin hastanesine gidip, bir baba oğuldan aldığı DNA’ları değiştirir. Bunu tam başardığını düşündüğü sırada, kanlarını değiştirdiği kişilerin gerçek baba oğul olmadığını öğrenir.

Bu arada, Azra ile Efe Yasemin’in Ceyhun’u aldattığını hatta çocuğunun ondan olmadığını öğrenir. Sanem, yeni bir iş alır. Zengin, kadınlarla sosyal medyadan konuşup onları kandıran birini peşine düşer. Bora, Sanem’in biriyle görüştüğünü anlar. Hatta, kıskanır ve onun elinden telefonu alır.

Sanem, durumu anlatmak zorunda kalır. Onun uyarılarına rağmen o kişiyle görüşür. Bora’ya, oraya kendisini abisi olarak tanıtır. İkili, kadınları düşüren adamı büyük bir oyunla kandırdığı kadınlara teslim eder.

Azra, Efe ile buluşur. Efe ona, Ceyhun ile Yasemin’in foyasını ortaya çıkaracağını, Yasemin’in asistanıyla buluşacağını söyler. O sırada asistanı gelir. Azra, saklandığı yerde onun hem Efe’ye muhbir olarak geldiğini Yasemin’le konuştuğunu onun, kaptanla bir ilişkisi olduğunu duyar.

Efe ile Azra, Ceyhun’un yanına gidip delillerle karısının onu kaptanla aldattığını ve çocuklarının ondan olduğunu ispatlar. Bunun karşısında ikili, bir şey söyleyemez. Azra, kendisine ödeyecekleri tazminatı söyleyip oradan ayrılır. Çolpan ile Erman, DNA testinin sonuçlarının Bora’nın eline geçmemesi için kendilerini sevgili gibi gösterir. Bu arada içeri Sanem, Bora’ya, ‘aşkım’  diyerek içeri girer. Karşı karşıya gelen dörtlü büyük bir şok yaşar.

Evlilik Hakkından Her Şey 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora İle Erman’ın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler