Ana SayfaDizilerYargı 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yekta'nın Hamlesiyle İşler Karışıyor!

İlgili Postlar

Yargı 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yekta’nın Hamlesiyle İşler Karışıyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 27. yeni bölümüyle 3 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Metin müdür, Zafer’in ölümünü örtmek zorunda kalır. Bunun için tüm okları Zafer’in 14 gün alıkoyduğu Yavuz’a çevirir. Yavuz, evde olduğunu ispat etmek için Eren’den evindeki gizli kamerayı almasını ister. Ondan önce Metin gidip kamerayı alır. Ancak Eren’e yakalanır. Eren, onu görmüyor ancak ateş eder. Metin, kolundan yaralanır. Onun yaralı olduğunu anlayan Eren, Metin müdürün bir şeyler sakladığını anlar. Yargı 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yekta’nın hamlesiyle işler karışıyor.

Pazar Dizileri 2022

Yekta’nın Hamlesiyle İşler Karışıyor!

Yargı 27. bölüm 1. fragmanında; Ceylin, içerisindeki boşluğu bir bebekle giderebileceğini düşünüyor. Ilgaz, Ceylin’in bebek yapmak istediğini anlıyor. Eren Metin müdüre, kolundaki yaranın nasıl olduğunu soruyor. Metin ise, onu tersliyor. Yekta Ilgaz’a, Zafer’in suçsuz olduğunu kanıtlayabileceğini söylüyor. Pars’da, Metin’in kolundaki yaranın nasıl olduğunu merak ediyor. Ilgaz, katilin görüntüleri alan kişi olduğunu anlıyor.

İşte Yargı 27. bölüm 1. fragmanı…

 

YARGI 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, bulunan cesedin babasına ait olduğundan emin olur. Sinir krizleri geçiren Ceylin’i, Ilgaz sakinleştirir. Ilgaz, Ceylin’i eve götürür. Ceylin, evdekilere babasının öldüğünü söyler. Gül, kocasının ölümüyle yıkılır. Zafer’in cenazesi defin edilir. Ilgaz, babası ile Çınar’ın geride durduğunu görünce onların cenazenin gömülmesine yardım etmelerini ister.

Metin, büyük bir çıkmaza girer. Bir tarafta Çınar, bir tarafta Ilgaz ile Ceylin, bu işi tehlikeli de olsa örtbas etmek zorunda olduğunu hisseder. Metin, Zafer’i para için yıllarca suçsuz yere yatıran Yavuz’a okları çevirir. Onu Zafer’in 14 gün alıkoyduğunu, serbest bıraktığı gün ise Zafer’in kaybolduğunu açıklar.

Başsavcı, olayın soruşturmasını Pars’a verir. Pars, eski emniyet müdürü Yavuz’u, bir restoranda çağırıp orada sorgular. Yavuz buna karşı çıkınca onu emniyete almak zorunda kalır. Yekta ise, hemen Yavuz’un avukatlığını üstlenir. Soruşturma süresince pek müdahale etmez. Onların Yavuz’u nelerle suçladığına bakar.

Yavuz, ifadesinde Zafer’in kendisini 14 gün boyunca bir balıkçı barınağında alıkoyduğunu, serbest kaldıktan sonra eve gidip yıkandığını ve hastalandığını hissedip hastaneye gittiğini söyler. Onun hastaneye gittiği kanıtlanır. Yine de cinayeti işleyebilecek kadar vakti olduğu için nezarete atılır.

Yavuz, Eren’e evinde bir gizli kamera olduğunu, kendisinin o gün evde olduğunu ispatlayabileceğini söyleyip o kamerayı almasını ister. Onların konuşmasını duyan Metin, hemen Yavuz’un evine gidip kamerayı ve görüntüleri kaydeden hard diski alır. O sırada Eren oraya gelir.

Dışarı çıkamayan Metin, Eren’in başına vurur. Eren, bayılmadan önce kendisine vuran kişiye ateş eder. Metin müdür, kolundan yaralanır. Eve gelip, kendi kolunu pansuman eder. Bu arada Çınar, kendisini kaybeder. Büyük bir vicdan azabı çeker. Pars, Yavuz’un tutuklu yargılanmasını ister.

Ceylin, babasını suçsuz yere yıllarca hapis yatmasını, onun ölümüne neden olan kişiyi ortaya çıkarttığı için Metin’e sarılır ve onun da babası olduğunu söyler. O sırada Metin’in kolu kanar. Eren, Metin müdürün kolunun kanadığını görüp, o gün yaraladığı kişinin o olabileceğini düşünmeye başlar. Yekta, Serdar’dan cinayeti Çınar’ın işlediğini öğrendiği halde bekler. Kozlarını sonradan kullanmayı tercih eder.

Yargı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eren Metin Müdürün Bir Şeyler Sakladığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler