Ana SayfaDizilerAziz 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Efnan'ı Affedebilecek Mi?

İlgili Postlar

Aziz 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Efnan’ı Affedebilecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Piere, Efnan’ı serbest bırakıyor. Efnan, eve döndüğünde Aziz’in kendine geldiğini görünce çok mutlu oluyor. Ama ona o geceden bahsedemiyor. Aziz, onun yüzüklerinin olmadığını fark ediyor. Efnan Piere’den yüzüklerini alamıyor. Kenan ile Galip, ortak oluyor ve halı dokuma makinesi alıyorlar. Aziz’in siparişleri bir bir iptal ediliyor. Adem, Aziz’den habersiz İngiltere’den gelen parayı çekip bir makine alıyor. Aziz ise, makineyi kabul etmiyor. Piere Aziz’e, Efnan’ın yüzüklerinin kendisinde olduğunu söylüyor. Aziz, Efnan’ı affedebilecek mi?

Cuma Dizileri 2022

Aziz Efnan’ı Affedebilecek Mi?

Aziz dizisinin 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aziz, kendisine gelip Efnan’ı soruyor. Herkes bütün gece eve gelmeyen Efnan’ın nerede olduğunu merak ediyor. Efnan ise, Piere’den kurtulmak için ona bıçak çekiyor. Piere, onun elinden bıçağı almaya çalışırken Efnan’ın eli yaralanıyor. Öyle olunca Efnan, elindeki yüzükleri orada düşürüyor. Eve gelen Efnan, Aziz’in kendine geldiğini görünce çok mutlu oluyor.

AZİZ 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ona, kendi elleriyle yemek yedirip iyileştiriyor. Fırsatını bulunca Piere’in yanına gidip ondan yüzüklerini istiyor. Piere ise, o yüzükleri kendisi ne zaman isterse o zaman ona vereceğini söylüyor. Aziz, atölyeye gitmeden Adem’in bazı işçilerini atölyeden kovduğunu, bazılarının ise hisselerini satın aldığını öğreniyor.

Adem yine eve sabaha karşı gelip Dilruba ile tartışıyor. Onların sesini duyan Aziz içeri giriyor ve Adem’in Dilruba’yı boğazladığını görüyor. Hemen Adem’i evinden kovuyor ve kendisine gelmeden eve gelmemesini istiyor. Aziz, Adem’in Dilruba’nın kolyesini meyhanedeki kadının boynunda görüyor.

Onan o kolyeyi alıyor. Bunu duyan Adem, bunun içinde Aziz’den hesap soruyor. Dilruba, hamile olduğunu öğreniyor ve o bebeği aldırmak istiyor. Ebe ise, onun bünyesinin zayıf olduğunu, kanamasının durmayıp ölebileceğini söylüyor. Aziz, Dilruba’nın günden güne eridiğini görüyor.

Onunla dertleşiyor ve onun yalnız olmadığını kendisinin olduğunu söylüyor. Efnan, bu durumdan rahatsız oluyor. Aziz eve geldiğinde ona, onları duyduğunu ve Dilruba’nın evden gitmesini istediğini söylüyor. Aziz ise, Dilruba’yı kimsesiz ve çaresiz bırakmak istemiyor. İki arada kalan Aziz o gece gidip koltukta yatıyor.

Efnan, Dilruba’yı ebeden çıkarken görüyor ve hemen gidip Adem’e Dilruba’nın hamile olduğunu söylüyor. Adem Dilruba’ya, o bebeğin kendisinden olup olmadığını soruyor. Dilruba ise, bebek Aziz’den olsaydı o zehri içmeyeceğini söylüyor. Aziz, İngiltere’den gelen parayı almaya gittiğinde o parayı Adem’in çektiğini öğreniyor.

Adem, bir halı dokuma makinesi alıyor. Aziz ise, o makineyi istemiyor. Piere Aziz’e, Efnan’la randevusu olduğunu ve gelmediğini söylüyor. Aziz durumu sorgulayınca da elindeki yüzükleri gösterip Efnan’ın, yüzüklerini almak için yanına geleceğini ama gelmediğini söylüyor.

Aziz 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Piere Elindeki Kozu Kullanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler