Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 7. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Somer Türkan'a Aşık...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 7. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Somer Türkan’a Aşık Olmaya Başlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 7. bölümüyle 5 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Somer, Mine’nin yanına gidip ona Türkan’dan hoşlanmaya başladığını ve ondan uzak durması gerektiğini söyler. Mine, Türkan’la buluşur. Bunu duyan Rüçhan, Türkan’ın telefonunu kırar. Somer Mine’ye, bebeğinden değil ondan vazgeçtiğini söyler. Hastanelik olan Mine’yi görmeye giden Somer, onu eski kocasıyla birlikte görür. Mine’nin karnındaki bebeğin eski kocasından olduğunu düşünmeye başlar. Üç Kız Kardeş 7. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Somer, Türkan’a aşık olmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2022

Somer Türkan’a Aşık Olmaya Başlıyor!

Üç Kız Kardeş 7. bölüm 1. ön izlemesinde; Somer, Türkan’a yeni kıyafetler seçmek istiyor. Türkan, onun onayını da alarak kıyafetleri giyip çıkartıyor. Somer, Türkan’ın üzerinde gördüğü kıyafete onay veriyor ve bu vesileyle ikili tatlı bir yakınlaşma yaşıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 7. bölüm 1. ön izlemesi…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Türkan, sabah kalkar kalkmaz Mine’nin yanına gider. Mine ona, onu sevmeyen biriyle birlikte olmamasını boşanmasını tavsiye eder. Ama Türkan, Somer’den boşanmak istemediğini söyler. Evdekiler Türkan’ın habersiz Mine’nin yanına gittiğini öğrenir. Rüçhan Türkan’a, Mine’nin onun arkadaşı olamayacağını, onun kocasına ihanet etmiş ve yasak aşk yaşayan bir kadın olduğunu söyler.

Türkan’da, Somer’in nikah şahidi olduğu için görüştüğünü söyler. Nesrin, Sadik’in gasba uğradığını öğrenip yanına koşar. Sadık, Nesrin’e para çaldırmadığını söyler. Fatih ise, kendisini dövdürüp paraları gaspçıların elinden kurtarmış gibi yapıp abisinin evine gider. Ona paraları kurtardığını söyler. Öyle olunca Nesrin, Sadık’ın Fatih için kredi çektiğini öğrenir.

Sadık, paraları Fatih’e verip onu evden kovar. Derya, Dönüş’ün Hakan’a mektup yazdığını öğrenir. Dönüş ona, kendisini anlatmaya çalışsa da onu ne Serdar anlar. Nede Derya anlar. Serdar ile Hakan, kavga etmeye başlayınca Dönüş araya girer. Derya ile Serdar’a, o mektubu Dilek için yazdığını söyler. Dilek ise, inkar eder.

Rüçhan, Mine’nin kocasının geldiğini Somer’e gösterir. Gidip Mine’nin eski kocasıyla konuşur ve Mine’ye bir çek verdiğini öğrenir. Bunu Somer’in duyması için Sadık’tan yardım ister. Somer, Mine’nin eski kocasıyla görüşüp ondan para aldığını duyunca yanına gider ve onunla ilişkisinin bittiğini söyler.

Rüçhan Türkan’a, Somer’in her eve gelmediği gün acısını ondan çıkaracağını söyler. Türkan, kocasını evden göndermemek için yatak odasının kapısını kilitler. Somer, o gece dışarı çıkmaz. Onların birlikte olması Rüçhan’ı mutlu eder. Nesrin, Mesut’u görür. Ona acıyıp eve getirir. Sadık, Mesut’u görünce çok mutlu olur.

Üç Kız Kardeş 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer Büyük Bir Şok…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler